Індичка, тушкована в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную простий рецепт приготування індички в мультиварці, який відніме у вас зовсім небагато часу і зусиль. А в результаті ви отримаєте соковите і смачне блюдо на обід або вечерю.
Смачне і соковите м'ясо індички можна приготувати без додавання жиру за допомогою мультиварки. В результаті у вас буде ніжне і соковите тушковане м'ясо, яке можна подати до столу з будь-яким гарніром, будь то каша, макарони або овочі. Цей простий рецепт приготування індички не зажадає від вас багато зусиль і не забере багато часу. Інгредієнти закладаються в мультиварку без попереднього обсмажування, вони гасяться виключно у власному соку і сметані. Заклали всі продукти в розумну машину, включили - і можна спокійно займатися своїми справами. Як приготувати індичку, тушковану в мультиварці, розповідаю в цьому рецепті.
- М'ясо індички - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Спеції для птиці - 2-3 Щепоток
Готувати будемо м'якоть індички. Якщо у вас м'ясо на кісточці, зріжте м'якоть з кістки. Нарізаємо м'якоть на шматочки будь-якого потрібного вам розміру. Натираємо шматочки м'яса сіллю і спеціями для птиці. Якщо спеції вже з сіллю, значить ми м'ясо не солимо.
Чистимо і нарізаємо цибулю.
Викладаємо в чашу мультиварки спочатку нарізану цибулю, а потім підготовлене м'ясо індички. Поверх м'яса викладаємо сметану, розподіляємо її по всьому м'ясу. Закриваємо кришку мультиварки і включаємо режим "гасіння" з 40 хвилин.