Рецепт Хумус з запеченим перцем фото

Хумус з запеченим перцем
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі , Бобові , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Фуршет
Гумус
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ви любите хумус? На мій погляд, це чудова закуска, яка підійде не тільки на кожен день, але і на природу або святковий стіл. Зробити більш оригінальний варіант якраз хочу вам запропонувати.

Опис приготування:

Хочу запропонувати вам ідею на замітку, як приготувати хумус з запеченим перцем. Нут в даному випадку консервований, але можна взяти і відвареної. Тахіні - обов'язковий інгредієнт, на мій погляд. А от інші спеції додавайте до смаку. Спробуйте, дуже здорово виходить!

  • Солодкий перець - 1 штука
  • Консервований нут - 400 грам
  • Сік лимона - 2.5 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Taxini - 1.5 Ст. Ложки
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль, перець, зіра - За смаком
хумус з запеченим перцем - фото крок 1
1. Перець вимийте, викладіть у жароміцних форму. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку.
хумус з запеченим перцем - фото крок 2
2. Запікайте до ось такої румяности хвилин 45-55, періодично перевертаючи. Після відправте в поліетиленовий пакет на 10-15 хвилин.
хумус з запеченим перцем - фото крок 3
3. Акуратно очистіть і наріжте.
хумус з запеченим перцем - фото крок 4
4. Викладіть в чашу блендера нут і перець. Додайте тахини, олія, сік лимона, пропущений через прес часник, сіль і спеції. Подрібніть все до однорідної пасти.
хумус з запеченим перцем - фото крок 5
5. Ось такий яскравий і смачний хумус з запеченим перцем вийшов. Смачного!

Схожі рецепти