Рецепт Хумус з запеченим перцем фото

Хумус з запеченим перцем
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі, Бобові, Болгарський перець
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Фуршет
Гумус

Ви любите хумус? На мій погляд, це чудова закуска, яка підійде не тільки на кожен день, але і на природу або святковий стіл. Зробити більш оригінальний варіант якраз хочу вам запропонувати.

Хочу запропонувати вам ідею на замітку, як приготувати хумус з запеченим перцем. Нут в даному випадку консервований, але можна взяти і відвареної. Тахіні - обов'язковий інгредієнт, на мій погляд. А от інші спеції додавайте до смаку. Спробуйте, дуже здорово виходить!

  • Солодкий перець - 1 штука
  • Консервований нут - 400 грам
  • Сік лимона - 2.5 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Taxini - 1.5 Ст. Ложки
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль, перець, зіра - За смаком
хумус з запеченим перцем - фото крок 1
1. Перець вимийте, викладіть у жароміцних форму. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку.
хумус з запеченим перцем - фото крок 2
2. Запікайте до ось такої румяности хвилин 45-55, періодично перевертаючи. Після відправте в поліетиленовий пакет на 10-15 хвилин.
хумус з запеченим перцем - фото крок 3
3. Акуратно очистіть і наріжте.
хумус з запеченим перцем - фото крок 4
4. Викладіть в чашу блендера нут і перець. Додайте тахини, олія, сік лимона, пропущений через прес часник, сіль і спеції. Подрібніть все до однорідної пасти.
хумус з запеченим перцем - фото крок 5
5. Ось такий яскравий і смачний хумус з запеченим перцем вийшов. Смачного!

Схожі рецепти