Рецепт Холодник по-українськи фото

Холодник по-українськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Буряк , М'ясо , Овочі
Дієтичне харчування
На обід
Борщ , Супи
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Я хочу запропонувати рецепт холодник по-українськи. Наскільки знаю, українці роблять холодник саме таким чином. Смачний, легкий холодний суп в жарку погоду.

Опис приготування:

Описую докладно, як приготувати холодник по-українськи. Нічого складного немає. Хіба що деякі нюанси в додаванні гірчиці і лимонного соку, втім і вони необов'язкові. Головне - освоїти основний принцип приготування, а вже далі розберетеся. Хай щастить!

  • Буряк - 3 штуки
  • Картопля - 3 штуки
  • Яйце - 2 штуки
  • Огірок - 3 штуки
  • Кріп - 1 штука (пучок)
  • Зелена цибуля - 1 штука (пучок)
  • Braai - 1/2 штуки (пучка)
  • Лимон - 1 штука
  • Гірчичний - За смаком
  • Ковбаса - 200-250 грам
  • Сіль - За смаком
  • Вода - 3 L
холодник по-українськи - фото крок 1
Ось ті продукти, які нам знадобляться для холодник.
холодник по-українськи - фото крок 2
Буряк моєму, чистим, нарізаємо кубиками і варимо в підкисленою лимоном воді до готовності години півтори.
холодник по-українськи - фото крок 3
Яйця і картоплю відварюємо і нарізаємо кубиками. Огірки і ковбасу так само кубиками. Зелень дрібно рубаємо.
холодник по-українськи - фото крок 4
У чашці змішуємо всі компоненти і додаємо гірчицю.
холодник по-українськи - фото крок 5
У остигнула буряк з відваром додаємо нашу нарізку і ще додаємо до смаку солі, гірчиці і соку лимона. Добре перемішуємо і ставимо в холодильник для повного охолодження. Готово!

Схожі рецепти