Холодник по-українськи
(покроковий рецепт з фото)
Я хочу запропонувати рецепт холодник по-українськи. Наскільки знаю, українці роблять холодник саме таким чином. Смачний, легкий холодний суп в жарку погоду.
Описую докладно, як приготувати холодник по-українськи. Нічого складного немає. Хіба що деякі нюанси в додаванні гірчиці і лимонного соку, втім і вони необов'язкові. Головне - освоїти основний принцип приготування, а вже далі розберетеся. Хай щастить!
- Буряк - 3 штуки
- Картопля - 3 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Огірок - 3 штуки
- Кріп - 1 штука (пучок)
- Зелена цибуля - 1 штука (пучок)
- Braai - 1/2 штуки (пучка)
- Лимон - 1 штука
- Гірчичний - За смаком
- Ковбаса - 200-250 грам
- Сіль - За смаком
- Вода - 3 L
Ось ті продукти, які нам знадобляться для холодник.
Буряк моєму, чистим, нарізаємо кубиками і варимо в підкисленою лимоном воді до готовності години півтори.
Яйця і картоплю відварюємо і нарізаємо кубиками. Огірки і ковбасу так само кубиками. Зелень дрібно рубаємо.
У чашці змішуємо всі компоненти і додаємо гірчицю.
У остигнула буряк з відваром додаємо нашу нарізку і ще додаємо до смаку солі, гірчиці і соку лимона. Добре перемішуємо і ставимо в холодильник для повного охолодження. Готово!