Холодець з курки

Холодець з курки
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Домашній холодець - це дуже смачно. Робота копітка і тривала, але результат того вартий. Домашній холодець буває двох видів: з або без желатину. Багато для перестраховки кладуть в бульйон желатин.

опис приготування:

Ми будемо готувати холодець з курки. Він менш жирний, ніжніший, і для його приготування не потрібні кістки, свинячі ніжки та інше. Все готується легко, такий холодець з курки можна приготувати за 2-3 годину, що економить час, якого і так мало.

  • курка— 4 штуки(стегенця або стегенця)
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • желатин порошковий— 1,5 чайних ложки
  • Вода питна— 1,5 L
  • сіль, перець, лавровий лист, часник— За смаком
  • морква— 1 штука
Холодець з курки - фото крок 1 1. Як приготувати холодець з курки: нам необхідно взяти куряче м'ясо (бажано не філе). Для цих цілей підходить темне м'ясо птиці (ноги, Спитка). вимийте його. Залийте окропом і поставити варитися на середньому вогні на 40 хвилин.

Холодець з курки - фото крок 2 2. До м'яса можна додати нарізану моркву, ріпчаста цибуля, лавровий лист. Солити і перчити м'ясо слід після закипання. Кладіть солі трохи більше, ніж вам до смаку потрібно. Коли ми додамо в бульйон желатин, він погасить сіль.

Холодець з курки - фото крок 3 3. М'ясо необхідно витягти з бульйону. остудити. руками розберіть, відокремивши м'ясо від кістки. Це відбувається швидко. Тепер чисте м'ясо наріжте на дрібні шматочки або розберіть руками.

Холодець з курки - фото крок 4 4. У мисочки, в яких ви будете формувати і подавати холодець, розкладіть м'ясо, чергуючи його з відвареної морквою. Лук і лавровий лист викинете.

Холодець з курки - фото крок 5 5. У ще гарячий бульйон видавіть 2 зубчики часнику. розмішайте. Часник додасть бульйону смак і видалить зайві запахи.
Відберіть трохи бульйону в окрему ємність (1 Polovnik). Остудіть його будь-яким способом. У ледь теплий бульйон помістіть желатин, розмішайте і дайте йому набрякнути. Введіть цей желатиновий бульйон в основний бульйон. розмішайте. нагрійте, але не давайте кипіти. Кипіли желатин не застигне. загальним бульйоном (з zhelatinom) залийте ємності з м'ясом.

Холодець з курки - фото крок 6 6. Поставте остиглі ємності з холодцем в холодильник. дайте застигнути. Все застигне за 1 час. З даної кількості продуктів у мене вийшло 3 таких ємності. Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Домашній холодець із яловичини і курки

Домашній холодець із яловичини і курки

Хочу показати вам, як можна приготувати домашній холодець із яловичини і курки, щоб він був прозорий і смачний. Він відмінно застигає, на свята то, що потрібно! дивимося! опис приготування: Голяшка яловича - це нижня частина ноги яловичої туші, містить кріплення і сухожилля. Найчастіше холодец...

читати далі
Холодець з домашньої курки

Холодець з домашньої курки

Я хотіла б розповісти вам, як приготувати холодець з домашньої курки. запевняю, витрачений час і гроші з лишком окупляться, коли ви спробуйте цей холодець. опис приготування: Ця страва просто смакота, потрібно лише раз його спробувати, щоб переконатися в цьому. Звичайно для холодцю можна взяти...

читати далі
Холодець з яловичини і курки

Холодець з яловичини і курки

Холодець з яловичини і курки може стати прикрасою вашого столу. Це дієтичне блюдо оцінять ті, хто стежить за своєю фігурою. Також його з апетитом їдять навіть діти! опис приготування: цікаво, як приготувати холодець із яловичини і курки, щоб гості просто ахнули від захвату? Читайте цей рецепт....

читати далі
Холодець з яловичини, свинини і курки

Холодець з яловичини, свинини і курки

Смачний і ситний холодець можна приготувати з яловичини, свинини і курки. Такий набір м'яса зробить блюдо ще більш святковим. Беріть на замітку мій рецепт! опис приготування: Смачний м'ясний холодець — це улюблене блюдо в багатьох сім'ях. Приготуйте його з яловичини, свинини і курки — вийде ві...

читати далі
Холодець з курки і яловичини

Холодець з курки і яловичини

Дуже смачне м'ясне блюдо. Я розповім, як приготувати холодець з курки і яловичини в домашніх умовах так, щоб здивувати всіх своїм кулінарними шедевром. Спробуйте! опис приготування: Холодець - дуже смачна закуска. готується він, звичайно, довго, але я вважаю, що воно того варто. Холодець можна...

читати далі