Хохоп з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Вкусная курочка, яка не зажадає від вас багато зусиль у приготуванні, а результат перевершить всі очікування. Приступимо!
Хохоп відноситься в кухні Вірменії. Це просте, ситне, але дуже смачна страва. Не хвилюйтесь, що цибулі багато, після повного приготування і спроби його може здатися і мало. Зернятка граната анітрохи не заважають, але якщо не хочете, то відіжміть з граната сік і додайте його. Не хвилюйтесь, що буде кисло, цибуля при обсмажуванні дасть потрібну солодкість. Смачного!
- Гомілка куряча - 600 грам
- Цибуля ріпчаста - 700 грам
- Гранат - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Помийте гомілки і обсушити. Додати сіль, поперчіть.
Обсмажте на гарячій сковороді з маслом з двох сторін. Приберіть на тарілку і накрийте кришкою.
Наріжте цибулю півкільцями. Обсмажте до кольору карамелі на повільному вогні. Додати сіль за смаком.
Додайте зерна граната, гомілки і вершкове масло.
Закрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні протягом 25 хвилин до готовності.
Подавайте відразу.
Смачного!