Рецепт Хохоп з куркою фото

Хохоп з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Птах, Курка, Курячі гомілки
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Вкусная курочка, яка не зажадає від вас багато зусиль у приготуванні, а результат перевершить всі очікування. Приступимо!

Хохоп відноситься в кухні Вірменії. Це просте, ситне, але дуже смачна страва. Не хвилюйтесь, що цибулі багато, після повного приготування і спроби його може здатися і мало. Зернятка граната анітрохи не заважають, але якщо не хочете, то відіжміть з граната сік і додайте його. Не хвилюйтесь, що буде кисло, цибуля при обсмажуванні дасть потрібну солодкість. Смачного!

  • Гомілка куряча - 600 грам
  • Цибуля ріпчаста - 700 грам
  • Гранат - 1 штука
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
хохоп з куркою - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
хохоп з куркою - фото крок 2
Помийте гомілки і обсушити. Додати сіль, поперчіть.
хохоп з куркою - фото крок 3
Обсмажте на гарячій сковороді з маслом з двох сторін. Приберіть на тарілку і накрийте кришкою.
хохоп з куркою - фото крок 4
Наріжте цибулю півкільцями. Обсмажте до кольору карамелі на повільному вогні. Додати сіль за смаком.
хохоп з куркою - фото крок 5
Додайте зерна граната, гомілки і вершкове масло.
хохоп з куркою - фото крок 6
Закрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні протягом 25 хвилин до готовності.
хохоп з куркою - фото крок 7
Подавайте відразу.
хохоп з куркою - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти