Рецепт Хлібці фото

Хлібці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно, Житнє борошно
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, На природу, На сніданок
Випічка

Хто не пробував ці хлібці? багато що втратив, так як вони неймовірно смачні! готуються легко, аромат і приємна м'якість порадують навіть справжніх гурманів. Спробуйте, не пошкодуєте! Дуже смачно!

Не знаю, як ви, а я, наприклад, просто обожнюю всілякі хлібні вироби, та не прості, а зі всякими добавками. Солодощі шкодять фігурі, але якщо це, скажімо, цільнозерновий хліб або ось такі часниково-розмаринові хлібці, то це не настільки шкідливо, та й просто приголомшливо смачно! Всі ваші страви зазвучать по-новому!

  • Борошно - 500 грам (житнє)
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Насіння льону - 1 Ст. Ложка
  • Кунжут - 1-2 Ст. Ложок
  • Спеції - 1 За смаком
  • Вода тепла - 180 мілілітрів
  • Часник - 2 зубчики
хлібці - фото крок 1
1. Пристрасть Proselo. Починаємо замішувати тісто: або борошно всипати в миску з маслом і водою, або до борошна додайте все рідкі компоненти.
хлібці - фото крок 2
2. Замісити туге тісто, нехай годину воно тепер постоїть при кімнатній температурі під рушником. Після цього розкачати тісто в тонкий пласт.
хлібці - фото крок 3
3. Випікаємо, застеливши форму спеціальним пергаментом, при 200 градусах, поки хлібці не стануть рум'яними.
хлібці - фото крок 4
4. Випікаємо з кожного боку, ось тільки з другою стороною особливо церемонитися не треба: вона підсмажиться швидше, ніж перша. Готово!

Схожі рецепти