Хлібці
(покроковий рецепт з фото)
Хто не пробував ці хлібці? багато що втратив, так як вони неймовірно смачні! готуються легко, аромат і приємна м'якість порадують навіть справжніх гурманів. Спробуйте, не пошкодуєте! Дуже смачно!
Не знаю, як ви, а я, наприклад, просто обожнюю всілякі хлібні вироби, та не прості, а зі всякими добавками. Солодощі шкодять фігурі, але якщо це, скажімо, цільнозерновий хліб або ось такі часниково-розмаринові хлібці, то це не настільки шкідливо, та й просто приголомшливо смачно! Всі ваші страви зазвучать по-новому!
- Борошно - 500 грам (житнє)
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Насіння льону - 1 Ст. Ложка
- Кунжут - 1-2 Ст. Ложок
- Спеції - 1 За смаком
- Вода тепла - 180 мілілітрів
- Часник - 2 зубчики
1. Пристрасть Proselo. Починаємо замішувати тісто: або борошно всипати в миску з маслом і водою, або до борошна додайте все рідкі компоненти.
2. Замісити туге тісто, нехай годину воно тепер постоїть при кімнатній температурі під рушником. Після цього розкачати тісто в тонкий пласт.
3. Випікаємо, застеливши форму спеціальним пергаментом, при 200 градусах, поки хлібці не стануть рум'яними.
4. Випікаємо з кожного боку, ось тільки з другою стороною особливо церемонитися не треба: вона підсмажиться швидше, ніж перша. Готово!