Рецепт Хлібці фото

Хлібці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно , Житнє борошно
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На природу , На сніданок
Випічка
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Хто не пробував ці хлібці? багато що втратив, так як вони неймовірно смачні! готуються легко, аромат і приємна м'якість порадують навіть справжніх гурманів. Спробуйте, не пошкодуєте! Дуже смачно!

Опис приготування:

Не знаю, як ви, а я, наприклад, просто обожнюю всілякі хлібні вироби, та не прості, а зі всякими добавками. Солодощі шкодять фігурі, але якщо це, скажімо, цільнозерновий хліб або ось такі часниково-розмаринові хлібці, то це не настільки шкідливо, та й просто приголомшливо смачно! Всі ваші страви зазвучать по-новому!

  • Борошно - 500 грам (житнє)
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Насіння льону - 1 Ст. Ложка
  • Кунжут - 1-2 Ст. Ложок
  • Спеції - 1 За смаком
  • Вода тепла - 180 мілілітрів
  • Часник - 2 зубчики
хлібці - фото крок 1
1. Пристрасть Proselo. Починаємо замішувати тісто: або борошно всипати в миску з маслом і водою, або до борошна додайте все рідкі компоненти.
хлібці - фото крок 2
2. Замісити туге тісто, нехай годину воно тепер постоїть при кімнатній температурі під рушником. Після цього розкачати тісто в тонкий пласт.
хлібці - фото крок 3
3. Випікаємо, застеливши форму спеціальним пергаментом, при 200 градусах, поки хлібці не стануть рум'яними.
хлібці - фото крок 4
4. Випікаємо з кожного боку, ось тільки з другою стороною особливо церемонитися не треба: вона підсмажиться швидше, ніж перша. Готово!

Схожі рецепти