Хліб Дюка
(покроковий рецепт з фото)
Випічка теж буває корисною! Так що не варто від неї відмовлятися, потрібно всього лише знайти відповідний рецепт. У більшості випадків необхідно відязикатися від пшеничного борошна, як і в даному випадку.
Сир в даному рецепті до місця! Він одночасно зробить текстуру м'якої, а смак насиченим. Для того, щоб випічка вийшла ідеальною - запікайте її в хлібопічці. Але для початку ознайомтеся з тим, як приготувати хліб Дюка з висівками і кунжутом.
- Сир - 120 грам
- Висівки вівсяні - 12 Ст. Ложок
- Висівки пшеничні - 12 Ст. Ложок
- Фруктоза - 1 Ст. Ложка
- Яйце - 4 штуки
- Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Кунжут - За смаком
![хліб Дюка - фото крок 1](https://kuhari.com.ua/img/hleb_diukana-426714.webp)
У форму для хлібопічки розбийте яйця і додайте сир.
![хліб Дюка - фото крок 2](https://kuhari.com.ua/img/hleb_diukana-426715.webp)
Потім додайте сіль і фруктозу.
![хліб Дюка - фото крок 3](https://kuhari.com.ua/img/hleb_diukana-426716.webp)
Потім введіть висівки і дріжджі.
![хліб Дюка - фото крок 4](https://kuhari.com.ua/img/hleb_diukana-426717.webp)
Поставте режим "швидкий хліб" з 2 годин hlebopechke.
![хліб Дюка - фото крок 5](https://kuhari.com.ua/img/hleb_diukana-426719.webp)
Через 30 хвилин додайте в піднялося тісто кунжут.
![хліб Дюка - фото крок 6](https://kuhari.com.ua/img/hleb_diukana-426720.webp)
Готовий хліб остудіть і подавайте. Приємною дегустації!