Харчо з волоськими горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам рецепт справжнього грузинського харчо з волоськими горіхами. Це така смакота, що ви обов'язково будете готувати харчо саме так. Моїх синів за вуха не відтягнеш від цього супу. Готуємо!
Харчо з волоськими горіхами, після того як воно приготувалося, посипаємо зеленню, яка вам подобається. Я люблю харчо з волоськими горіхами з кінзою або петрушкою. Якщо ви любите гостру їжу, можна додати в харчо з волоськими горіхами ще додатково гострого червоного перцю. Але зовсім трохи. Харчо з волоськими горіхами дуже смачно подавати зі свіжим лавашем. А на свято можна подати до столу і грузинського вина. Смачного!
- Яловичина - 500 грам
- Мал - 200 грам
- Грецькі горіхи - 100 грам
- Сливовий соус - 150 грам
- Цибуля - 150 грам
- Часник - 3-4 зубчиків
- Приправи - За смаком
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Готуємо всі необхідні продукти для нашого блюда.
М'ясо ріжемо на невеликі шматочки, заливаємо 3 літрами води і варимо на повільному вогні, періодично знімаючи піну 1, 5 годину.
Цибулю дрібно нарізаємо. Волоські горіхи подрібнюємо (можна в блендері)
Цибуля підрум'янюємо на сковороді до золотистого кольору. У готовий бульйон засипаємо рис. Через 10 хвилин додаємо цибулю.
Потім додаємо волоські горіхи, сливовий соус і все приправи, які ми приготували. Пробуємо на смак і якщо треба додаємо солі.
Варимо 5-7 хвилин.
Варимо 5-7 хвилин.
Потім додаємо в харчо роздавлений часник і варимо суп до готовності 20 хвилин. Смачного!