Рецепт Ханум фото

Ханум
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Тісто , М'ясо , Свинина
Рецепти без шкоди
На обід , На вечерю , На святковий стіл , 23 лютого
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

У східній кухні можна зустріти багато"знайомих" страв. Сьогодні я розповім, як приготувати ханум. За смаком страва нагадує пельмені або манти. Ситне і смачне, до обіднього столу - то, що потрібно!

Опис приготування:

Приготувати ханум зовсім нескладно, досить зробити гарне щільне тісто і смачну начинку. Все виходить швидко і соковито! Подається ханум з різними соусами в гарячому вигляді. Пригощайтеся!

  • Яйце - 1 штука
  • Вода - 80 мілілітрів
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Борошно - 2-3 склянок (скільки піде)
  • Свинина - 500 грам
  • Морква - 1-2 штук
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - - За смаком
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок (для смаження овочів)
  • Спеції для варіння - - За смаком (лавровий лист, запашний перець)
ханум - фото крок 1
Підготуйте продукти. Шматочок свинини не повинен бути пісним, нехай там будуть не великі сальні прожилки. Перекрутіть м'ясо через велику решітку м'ясорубки. Очистіть овочі. Приступимо!
ханум - фото крок 2
Спочатку потрібно зробити тісто. Для цього всипте дві склянки борошна в миску, вбийте яйце, додайте сіль і воду. Почніть заміс тесту, в процесі влийте 1-2 ст.Л. Масла для пластичності тіста.
ханум - фото крок 3
Замісити круте тісто, накрийте його харчовою плівкою і приберіть на 30 хвилин.
ханум - фото крок 4
Цибулі та моркви знадобиться багато, у мене дуже великі коренеплоди, тому вистачило по 1 шт. Поріжте не надто крупно овочі, обсмажте їх до готовності на двох столових ложках олії з дрібкою солі.
ханум - фото крок 5
Розкачайте максимально тонко тісто (як на пельмені або вареники).
ханум - фото крок 6
Розподіліть зверху фарш. Додати сіль его.
ханум - фото крок 7
Злити плід Jira, розподіліть їх по фаршу. Поперчіть за смаком.
ханум - фото крок 8
Поверніть ханум в рулет. Кінець кліпу. Змастіть сито пароварки маслом від смаження овочів, інвест ханум. У воду пароварки додайте пару лаврових листочків і перець духмяний (штук 5-6). Увімкніть пароварку на 45 хвилин.
ханум - фото крок 9
Ханум готовий! Змастіть його жиром від смаження овочів і прикрасьте сезонної зеленню. Смачного!

Схожі рецепти