Хачапурі з шинкою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Ніхто не відязикаться від ароматної випічки з солоним сиром і соковитою шинкою. Показую свою варіант рецепта хачапурі з шинкою і сиром для всієї родини!
Хачапурі бувають різними: закриті і відкриті, пісні чи ні. Мені подобається їх робити з сулугуні, а не з бринзою. До речі, для приготування хачапурі з шинкою і сиром можна взяти готове листкове тісто (дріжджове чи ні - вам вирішувати). Кінза і петрушка додадуть неповторний аромат. Дивимося далі рецепт.
- Тісто - 500 грам (купіть готове - листкове, наприклад)
- Шинка - 150 грам
- Добре - 150 грам
- Цибуля - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Яйця - 1 штука
- Спеції - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Шинку ріжемо кубиками і обсмажуємо з цибулею і зеленню.
Зняти з вогню, додати тертий сир, а також спеції.
Тісто розгортаємо, ріжемо на квадратики, робимо прорізи (відкриті хачапурі виходити). Викладаємо начинку.
Красивий konvertiki, викладаємо на пергамент або змащене деко. Випікаємо в розігрітій духовці хвилин 30.
Випічка повинні підзолотившись.
Готові хачапурі з шинкою і сиром подаємо зі сметаною. Смачного!
Готові хачапурі з шинкою і сиром подаємо зі сметаною. Смачного!