Рецепт Гусь з капустою фото

Гусь з капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Капуста , Гусь
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Гусь - продукт непростий. Незважаючи на жирність, холестерин в ньому практично відсутня. А з капустою користь подвоюється! У цьому покроковому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати гусака з капустою смачно!

Опис приготування:

Гусь, приготований з капустою, прикрасить будь-який святковий стіл. Він незвичайний, сильно відрізняється за смаком і жорсткості від звичної і трохи набридлої курки. Нагадує натуральну, тільки що спійману дичину. Цим і полонить всіх гурманів!

  • Гусь - 1 кілограм
  • Капуста - 0, 5 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Мед - 3 Ст. Ложки
  • Квашена капуста - 400 грам
гусь з капустою - фото крок 1
Тушку промитого гусака ріжемо на шматочки. Додаємо запашний перець і сіль за смаком. Викладаємо в сотейник, змащений маслом. Обсмажуємо м'ясо з двома дрібно нарізаними цибулинами. Не забудьте додати трохи води. Тушкуємо гусака під кришкою близько години.
гусь з капустою - фото крок 2
Шаткуємо дрібно свіжу капусту. Квашену капусту віджимають, щоб вона позбулася від зайвої рідини. Додаємо до гусака, приправляем медом.
гусь з капустою - фото крок 3
Блюдо готуємо ще 50 хвилин. І можна подавати на стіл. Гусь виходить ніжним, з приємною кислинкою, не надто жирним.
Смачного!

Схожі рецепти