Гусь з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Гусь - продукт непростий. Незважаючи на жирність, холестерин в ньому практично відсутня. А з капустою користь подвоюється! У цьому покроковому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати гусака з капустою смачно!
Гусь, приготований з капустою, прикрасить будь-який святковий стіл. Він незвичайний, сильно відрізняється за смаком і жорсткості від звичної і трохи набридлої курки. Нагадує натуральну, тільки що спійману дичину. Цим і полонить всіх гурманів!
- Гусь - 1 кілограм
- Капуста - 0, 5 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Мед - 3 Ст. Ложки
- Квашена капуста - 400 грам
Тушку промитого гусака ріжемо на шматочки. Додаємо запашний перець і сіль за смаком. Викладаємо в сотейник, змащений маслом. Обсмажуємо м'ясо з двома дрібно нарізаними цибулинами. Не забудьте додати трохи води. Тушкуємо гусака під кришкою близько години.
Шаткуємо дрібно свіжу капусту. Квашену капусту віджимають, щоб вона позбулася від зайвої рідини. Додаємо до гусака, приправляем медом.
Блюдо готуємо ще 50 хвилин. І можна подавати на стіл. Гусь виходить ніжним, з приємною кислинкою, не надто жирним.
Смачного!
Смачного!