Рецепт Гуляш з яловичини фото

Гуляш з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Угорська кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Гарячі страви

Гуляш з яловичини - класичне блюдо угорської кухні. Для мене це - і суп, і друге. Не обійтися тут без популярної угорської паприки. Ще знадобиться картопля, болгарський перець, цибуля і спеції.

Загул - традиційне угорське блюдо. Це - густий суп. Готується він на відкритому вогні, на плиті або в духовці. Цей суп більше треба гасити, ніж варити. Обсмажуємо яловичину, готуємо овочі, складаємо все в каструлю і - в духовку!

  • Яловичина - 800 грам
  • Цибулини - 2 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Паприка угорська - 2-3 Ст. Ложок
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Яловичий бульйон - 1 Склянка
  • Курячий бульйон - 1 Склянка
  • Яловичина - 600 грам
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Майоран - 1/2 чайних ложки
  • Кмин - 1/2 чайних ложки
  • Болгарський перець жовтий - 1 штука (невеликий)
  • Болгарський перець червоний - 1 штука (невеликий)
  • Картопля - 2 штуки
  • Топлений свинячий жир - 2 Ст. Ложки
гуляш з яловичини - фото крок 1
1. Приготуйте картопля, болгарський перець і цибулю. Болгарський перець повинен бути різних кольорів - нам треба більше яскравих фарб! Хоча можна використовувати і одного кольору.
гуляш з яловичини - фото крок 2
2. Цибулю і часник очистіть і окремо збийте в блендері.
гуляш з яловичини - фото крок 3
3. Промийте і наріжте яловичину невеликими кубиками. Посипте сіллю і перцем.
гуляш з яловичини - фото крок 4
4. У сковороді розтопіть свинячий жир і обсмажте на ньому шматочки яловичини до золотистого кольору.
гуляш з яловичини - фото крок 5
5. Обсмажену яловичину поки відкладіть в сторону.
гуляш з яловичини - фото крок 6
6. У сковороду, де смажилося м'ясо, викладіть пюре з лука і злегка обсмажте, помішуючи, потім додайте часник і смажте ще пару хвилинок. Духовку дозволите на 160 градусів.
гуляш з яловичини - фото крок 7
7. До цибулі та часнику додайте паприку і томатну пасту. Смажте ще пару хвилин.
гуляш з яловичини - фото крок 8
8. У утятницу викладіть вміст сковороди, додайте курячий і яловичий бульйон, лавровий лист, кмин і майоран, все перемішайте. Туди ж складіть м'ясо, накрийте кришкою і відправляйте в духовку.
гуляш з яловичини - фото крок 9
9. Запікайте гуляш в духовці годину і десять хвилин. За цей час приготуйте болгарський перець і картоплю.
гуляш з яловичини - фото крок 10
10. Через годину і десять хвилин додайте в утятницу нарізані кубиками болгарський перець і картоплю (картоплю попередньо очистіть). Запікайте ще 30 хвилин.
гуляш з яловичини - фото крок 11
11. Гуляш з яловичини готовий! Подавайте з улюбленим хлібом і сметаною. Смачного!

Схожі рецепти