Гуляш з телятини
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування гуляшу з телятини до святкового новорічного столу. За даним рецептом гуляш виходить надзвичайно смачним і святковим.
Для приготування гуляшу з даного рецептом використовуються: телятина, солодкий болгарський перець і айва. Цю страву можна подавати як гарячим, так і холодним. І так, і так воно буде дуже смачним.
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Телятина - 600 грам
- Перець і сіль - - За смаком
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Селера - 2 штуки
- Перець солодкий - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Айва - 2 штуки
1. В першу чергу готуємо телятину: очищаємо її від плівки, гарненько промиваємо та нарізаємо маленькими шматочками. Потім знову промиваємо і просушуємо. На суху сковороду викладаємо шматочки м'яса і злегка обсмажуємо. Зайва волога повинна зникнути, а шматочки м'яса підрум'янитися. Очищаємо цибулю і дрібно його нарізаємо.
2. На чотири частини розрізаємо солодкий перець (можна використовувати гогошари). Перегородки і насіння з перцю видаляємо, і не дуже товстою соломкою, короткою, перець нарізаємо.
3. Тепер на чотири частини розрізаємо айву, перегородки і насіння також видаляємо, і довільними скибочками нарізаємо. Можна нарізати кожну четвертинку тоненькими шматочками.
4. Промиваємо зелень селери, потім її подрібнюємо. Дрібно нарізаємо часник (можна скористатися Часничниці).
5. Спассеруем цибулю, додаємо туди шматочки м'яса, трохи наливаємо білого вина або води і тушкуємо хвилин сорок з закритою кришкою, на невеликому вогні. Потім додаємо перець і айву, і хвилин десять тушкуємо ще. В кінці додаємо перець, часник і сіль. Даємо трохи настоятися.