Рецепт Гуляш з телятини фото

Гуляш з телятини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Телятина
Пісні страви
На обід
Гарячі страви

Рецепт приготування гуляшу з телятини до святкового новорічного столу. За даним рецептом гуляш виходить надзвичайно смачним і святковим.

Для приготування гуляшу з даного рецептом використовуються: телятина, солодкий болгарський перець і айва. Цю страву можна подавати як гарячим, так і холодним. І так, і так воно буде дуже смачним.

  • Рослинна олія - 30 мілілітрів
  • Телятина - 600 грам
  • Перець і сіль - - За смаком
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Селера - 2 штуки
  • Перець солодкий - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Айва - 2 штуки
гуляш з телятини - фото крок 1
1. В першу чергу готуємо телятину: очищаємо її від плівки, гарненько промиваємо та нарізаємо маленькими шматочками. Потім знову промиваємо і просушуємо. На суху сковороду викладаємо шматочки м'яса і злегка обсмажуємо. Зайва волога повинна зникнути, а шматочки м'яса підрум'янитися. Очищаємо цибулю і дрібно його нарізаємо.
гуляш з телятини - фото крок 2
2. На чотири частини розрізаємо солодкий перець (можна використовувати гогошари). Перегородки і насіння з перцю видаляємо, і не дуже товстою соломкою, короткою, перець нарізаємо.
гуляш з телятини - фото крок 3
3. Тепер на чотири частини розрізаємо айву, перегородки і насіння також видаляємо, і довільними скибочками нарізаємо. Можна нарізати кожну четвертинку тоненькими шматочками.
гуляш з телятини - фото крок 4
4. Промиваємо зелень селери, потім її подрібнюємо. Дрібно нарізаємо часник (можна скористатися Часничниці).
гуляш з телятини - фото крок 5
5. Спассеруем цибулю, додаємо туди шматочки м'яса, трохи наливаємо білого вина або води і тушкуємо хвилин сорок з закритою кришкою, на невеликому вогні. Потім додаємо перець і айву, і хвилин десять тушкуємо ще. В кінці додаємо перець, часник і сіль. Даємо трохи настоятися.

Схожі рецепти