Рецепт Гуляш з телятини з квашеною капустою фото

Гуляш з телятини з квашеною капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Капуста, Квашена капуста, Телятина
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Сьогодні у нас на друге незвичайне, але дуже смачне другу страву - гуляш з телятини з квашеною капустою. Подається воно як самостійну страву разом з соусом. Не шкодуйте квашеної капусти.


На перший погляд може здатися, що це блюдо не зовсім звичайне. Але, спробувавши приготувати його один раз, ви будете готувати його досить часто. Воно подається як самостійне блюдо, виходить дуже смачним, а всі інгредієнти в ньому чудово доповнюють один одного.

  • Телятина - 500 грам
  • Цибуля - 1-2 штуки
  • Часник - 1 штука
  • Помідори - 2 штуки
  • Мелена паприка, чорний перець - За смаком
  • Квашена капуста - 200 грам
  • Крем - 100 грам
  • Зелень і спеції - За смаком
гуляш з телятини з квашеною капустою - фото крок 1
1. Для цієї страви нам знадобиться телятина. Отже, нарізаємо м'якоть середнім шматком і відправляємо на сковороду. Трохи обсмажити, додайте цибулю і спеції. Тепер ваше завдання обсмажити до рум'яного кольору м'ясо.
гуляш з телятини з квашеною капустою - фото крок 2
2. Наріжте помідори і відправте до м'яса, додайте води стільки, щоб вона покрила вміст. Я готую все відразу в сотейнику або жаровні (другим кращим, оскільки посуд з товстим дном позитивно впливає на смак готового блюда).
гуляш з телятини з квашеною капустою - фото крок 3
3. Часник подрібніть досить дрібно і відправте теж до м'яса. Спеції додавайте до смаку. Гасіть м'ясо на слабкому вогні півтори години. Потім додайте квашену капусту і сметану. Перемішайте все і тушкуйте ще 10 хвилин.
гуляш з телятини з квашеною капустою - фото крок 4
4. Замість сметани можна використовувати вершки. Коли м'ясо стане м'яким, блюдо готово. В середньому воно гаситься близько 2 годин.
гуляш з телятини з квашеною капустою - фото крок 5
5. Подавайте порційно як самостійну страву і перед подачею прикрасьте страву зеленню.

Схожі рецепти