Рецепт Гуляш з телятини з квашеною капустою фото

Гуляш з телятини з квашеною капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Капуста , Квашена капуста , Телятина
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Сьогодні у нас на друге незвичайне, але дуже смачне другу страву - гуляш з телятини з квашеною капустою. Подається воно як самостійну страву разом з соусом. Не шкодуйте квашеної капусти.


Опис приготування:

На перший погляд може здатися, що це блюдо не зовсім звичайне. Але, спробувавши приготувати його один раз, ви будете готувати його досить часто. Воно подається як самостійне блюдо, виходить дуже смачним, а всі інгредієнти в ньому чудово доповнюють один одного.

  • Телятина - 500 грам
  • Цибуля - 1-2 штуки
  • Часник - 1 штука
  • Помідори - 2 штуки
  • Мелена паприка, чорний перець - За смаком
  • Квашена капуста - 200 грам
  • Крем - 100 грам
  • Зелень і спеції - За смаком
гуляш з телятини з квашеною капустою - фото крок 1
1. Для цієї страви нам знадобиться телятина. Отже, нарізаємо м'якоть середнім шматком і відправляємо на сковороду. Трохи обсмажити, додайте цибулю і спеції. Тепер ваше завдання обсмажити до рум'яного кольору м'ясо.
гуляш з телятини з квашеною капустою - фото крок 2
2. Наріжте помідори і відправте до м'яса, додайте води стільки, щоб вона покрила вміст. Я готую все відразу в сотейнику або жаровні (другим кращим, оскільки посуд з товстим дном позитивно впливає на смак готового блюда).
гуляш з телятини з квашеною капустою - фото крок 3
3. Часник подрібніть досить дрібно і відправте теж до м'яса. Спеції додавайте до смаку. Гасіть м'ясо на слабкому вогні півтори години. Потім додайте квашену капусту і сметану. Перемішайте все і тушкуйте ще 10 хвилин.
гуляш з телятини з квашеною капустою - фото крок 4
4. Замість сметани можна використовувати вершки. Коли м'ясо стане м'яким, блюдо готово. В середньому воно гаситься близько 2 годин.
гуляш з телятини з квашеною капустою - фото крок 5
5. Подавайте порційно як самостійну страву і перед подачею прикрасьте страву зеленню.

Схожі рецепти