Гуляш з телятини з квашеною капустою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Сьогодні у нас на друге незвичайне, але дуже смачне другу страву - гуляш з телятини з квашеною капустою. Подається воно як самостійну страву разом з соусом. Не шкодуйте квашеної капусти.
Опис приготування:
На перший погляд може здатися, що це блюдо не зовсім звичайне. Але, спробувавши приготувати його один раз, ви будете готувати його досить часто. Воно подається як самостійне блюдо, виходить дуже смачним, а всі інгредієнти в ньому чудово доповнюють один одного.
- Телятина - 500 грам
- Цибуля - 1-2 штуки
- Часник - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Мелена паприка, чорний перець - За смаком
- Квашена капуста - 200 грам
- Крем - 100 грам
- Зелень і спеції - За смаком
1. Для цієї страви нам знадобиться телятина. Отже, нарізаємо м'якоть середнім шматком і відправляємо на сковороду. Трохи обсмажити, додайте цибулю і спеції. Тепер ваше завдання обсмажити до рум'яного кольору м'ясо.
2. Наріжте помідори і відправте до м'яса, додайте води стільки, щоб вона покрила вміст. Я готую все відразу в сотейнику або жаровні (другим кращим, оскільки посуд з товстим дном позитивно впливає на смак готового блюда).
3. Часник подрібніть досить дрібно і відправте теж до м'яса. Спеції додавайте до смаку. Гасіть м'ясо на слабкому вогні півтори години. Потім додайте квашену капусту і сметану. Перемішайте все і тушкуйте ще 10 хвилин.
4. Замість сметани можна використовувати вершки. Коли м'ясо стане м'яким, блюдо готово. В середньому воно гаситься близько 2 годин.
5. Подавайте порційно як самостійну страву і перед подачею прикрасьте страву зеленню.