Гуляш як в садку
(покроковий рецепт з фото)
Гуляш як в садку подається з картопляним пюре і підливою. Смак такого гуляшу забути неможливо! Раджу відтворити його будинку. Зробити це, керуючись представленим тут рецептом, дуже просто.
Для приготування гуляшу як в садку можна використовувати не тільки яловичину, але і індичку, свинину або курку.
Як приготувати гуляш як в садку?
1. Яловичину промийте, наріжте шматочками.
2. Моркву і цибулю почистіть. Поріжте невеликими кубиками.
3. У каструлі на середньому вогні нагрівайте масло, обсмажте в олії, помішуючи, цибуля до м'якості (хвилин 8), потім додайте моркву і смажте ще хвилин 5.
4. До цибулі та моркви викладіть м'ясо, обсмажте шматочки м'яса з усіх боків до коричневого кольору.
5. Додайте в каструлю склянку води або бульйону, додайте спеції і тушкуйте м'ясо до м'якості під кришкою на середньо-слабкому вогні.
6. Яловичина буде готуватися не менше години. М'ясо буде готове, коли воно стане м'яким. Перевіряйте виделкою.
7. Борошно і томатну пасту розведіть в кип'яченій охолодженій воді (вистачить півсклянки), потім додайте суміш у каструлю.
8. Перемішайте. Гуляш загустеет. Гасіть ще хвилин 7.
Подавайте гуляш як в садку з картопляним пюре.
Смачного!
- Яловичина - 500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
Як приготувати гуляш як в садку?
1. Яловичину промийте, наріжте шматочками.
2. Моркву і цибулю почистіть. Поріжте невеликими кубиками.
3. У каструлі на середньому вогні нагрівайте масло, обсмажте в олії, помішуючи, цибуля до м'якості (хвилин 8), потім додайте моркву і смажте ще хвилин 5.
4. До цибулі та моркви викладіть м'ясо, обсмажте шматочки м'яса з усіх боків до коричневого кольору.
5. Додайте в каструлю склянку води або бульйону, додайте спеції і тушкуйте м'ясо до м'якості під кришкою на середньо-слабкому вогні.
6. Яловичина буде готуватися не менше години. М'ясо буде готове, коли воно стане м'яким. Перевіряйте виделкою.
7. Борошно і томатну пасту розведіть в кип'яченій охолодженій воді (вистачить півсклянки), потім додайте суміш у каструлю.
8. Перемішайте. Гуляш загустеет. Гасіть ще хвилин 7.
Подавайте гуляш як в садку з картопляним пюре.
Смачного!