Рецепт Гуляш як в садку фото

Гуляш як в садку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі
Пісні страви
На обід , На вечерю , Для дітей
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Гуляш як в садку подається з картопляним пюре і підливою. Смак такого гуляшу забути неможливо! Раджу відтворити його будинку. Зробити це, керуючись представленим тут рецептом, дуже просто.

Опис приготування:

Для приготування гуляшу як в садку можна використовувати не тільки яловичину, але і індичку, свинину або курку.

Як приготувати гуляш як в садку?

1. Яловичину промийте, наріжте шматочками.

2. Моркву і цибулю почистіть. Поріжте невеликими кубиками.

3. У каструлі на середньому вогні нагрівайте масло, обсмажте в олії, помішуючи, цибуля до м'якості (хвилин 8), потім додайте моркву і смажте ще хвилин 5.

4. До цибулі та моркви викладіть м'ясо, обсмажте шматочки м'яса з усіх боків до коричневого кольору.

5. Додайте в каструлю склянку води або бульйону, додайте спеції і тушкуйте м'ясо до м'якості під кришкою на середньо-слабкому вогні.

6. Яловичина буде готуватися не менше години. М'ясо буде готове, коли воно стане м'яким. Перевіряйте виделкою.

7. Борошно і томатну пасту розведіть в кип'яченій охолодженій воді (вистачить півсклянки), потім додайте суміш у каструлю.

8. Перемішайте. Гуляш загустеет. Гасіть ще хвилин 7.

Подавайте гуляш як в садку з картопляним пюре.

Смачного!

  • Яловичина - 500 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Сіль, перець - За смаком
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
Для приготування гуляшу як в садку можна використовувати не тільки яловичину, але і індичку, свинину або курку.

Як приготувати гуляш як в садку?

1. Яловичину промийте, наріжте шматочками.

2. Моркву і цибулю почистіть. Поріжте невеликими кубиками.

3. У каструлі на середньому вогні нагрівайте масло, обсмажте в олії, помішуючи, цибуля до м'якості (хвилин 8), потім додайте моркву і смажте ще хвилин 5.

4. До цибулі та моркви викладіть м'ясо, обсмажте шматочки м'яса з усіх боків до коричневого кольору.

5. Додайте в каструлю склянку води або бульйону, додайте спеції і тушкуйте м'ясо до м'якості під кришкою на середньо-слабкому вогні.

6. Яловичина буде готуватися не менше години. М'ясо буде готове, коли воно стане м'яким. Перевіряйте виделкою.

7. Борошно і томатну пасту розведіть в кип'яченій охолодженій воді (вистачить півсклянки), потім додайте суміш у каструлю.

8. Перемішайте. Гуляш загустеет. Гасіть ще хвилин 7.

Подавайте гуляш як в садку з картопляним пюре.

Смачного!

Схожі рецепти