Грудка з цвітною капустою
(покроковий рецепт з фото)
Комбінувати курку з овочами стало традицією ще з минулого століття. Приємний смак курячої грудки, тушкованої з скибочками цвітної капусти, не залишить байдужим навіть самого прівеледлівого гостя.
Каструля - Необхідно і невід'ємний інструмент будь-якої господині, але приготування на газу звичним методом займає досить багато часу. Як же приготувати грудку з цвітною капустою максимально швидко? Для процеса гасіння я пропоную замінити стареньку каструлю мультиваркою. Обжарте на рафінування подсолнічном маслі заздалегідь підготовлені овочі і куряче філе. Коли цибуля почне набувати золотистого відтінку, влийте 250 мл. Води і введіть головний інгредієнт - кольорову капусту. Вібірете режим "гасіння", виставте 30 хвилин на таймері вашої маленької помічниці. Коли капуста і курка стануть м'якими, а майже вся рідина википить, можна вважати ваше блюдо готовим.
- Кольорова капуста - 0, 5 кілограма
- Куряча грудка - 250 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 0, 5 штуки
- Соняшникова олія - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Вода - 220 мілілітрів