Рецепт Грудка з цвітною капустою фото

Грудка з цвітною капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Капуста, Курка, Кольорова капуста, Куряча грудка
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, Для дітей, Корисний обід, Легка вечеря
Гарячі страви

Комбінувати курку з овочами стало традицією ще з минулого століття. Приємний смак курячої грудки, тушкованої з скибочками цвітної капусти, не залишить байдужим навіть самого прівеледлівого гостя.

Каструля - Необхідно і невід'ємний інструмент будь-якої господині, але приготування на газу звичним методом займає досить багато часу. Як же приготувати грудку з цвітною капустою максимально швидко? Для процеса гасіння я пропоную замінити стареньку каструлю мультиваркою. Обжарте на рафінування подсолнічном маслі заздалегідь підготовлені овочі і куряче філе. Коли цибуля почне набувати золотистого відтінку, влийте 250 мл. Води і введіть головний інгредієнт - кольорову капусту. Вібірете режим "гасіння", виставте 30 хвилин на таймері вашої маленької помічниці. Коли капуста і курка стануть м'якими, а майже вся рідина википить, можна вважати ваше блюдо готовим.

  • Кольорова капуста - 0, 5 кілограма
  • Куряча грудка - 250 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 0, 5 штуки
  • Соняшникова олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Вода - 220 мілілітрів
грудка з цвітною капустою - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Очистіть цибулю і моркву, грудку промийте.
грудка з цвітною капустою - фото крок 2
Розділіть курячу грудку на невеликі шматочки, наприклад - на кубики 2х2 сантиметри.
грудка з цвітною капустою - фото крок 3
Капусту розділіть на суцвіття.
грудка з цвітною капустою - фото крок 4
Натріть морковть на дрібній тертці, тоді вона не буде хрустіти на зубах, а лише додасть приємний помаранчевий відтінок вашій страві. Дрібно нарубати лук.
грудка з цвітною капустою - фото крок 5
Обсмажте цибулю, м'ясо і моркву в чаші мультиварки на режимі "глибока обсмажування" . Бажано обсмажувати на рафінування подсолнічном олії, тоді страва не буде гірчити.
грудка з цвітною капустою - фото крок 6
Через 10 хвилин додайте цвітну капусту і склянку води. Ретельно перемішайте лопаткою. Додайте сіль, перець за смаком, але пам'ятайте, що морква - овощь солодкий. Увімкніть режим "гасіння" з 30 хвилин.
грудка з цвітною капустою - фото крок 7
Тушкуємо блюдо до готовності всіх інгредієнтів. Подавайте його в гарячому вигляді. Помідорчик з власної грядки якнайкраще підійде до смаку до даного блюда.

Схожі рецепти