Грінки з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути краще, ніж почати день з хорошого, смачного і ситного сніданку? багато, але сніданки ніхто не відміняв, я б навіть сказала, що вони є обов'язковими. Ось вам рецепт грінок з яблуками.
Грінки з яблуками - хороший спосіб використовувати вчорашній хліб і не тільки. Грінки виходять соковитими, смачними, а яблучко (в залежності від сорту) подарує кислинку, а може і солодкість. Обсмажуємо скибочки хліба на маслі, додаємо часточки яблука і сир.
- Шматки білого хліба - 3-4 штук
- Яблуко - 1 штука
- Твердий сир - 50 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 2 чайних ложки
Беремо шматочки хліба і розрізаємо їх по діагоналі або навпіл.
На сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла.
І викладаємо на сковороду хліб, обсмажуємо його з одного боку.
Поки хліб обсмажується, можемо швиденько порізати яблуко на тонкі скибочки.
Грінки підсмажилися з одного боку, перевертаємо їх і викладаємо на підрум'яниться сторону скибочки шматочки яблук.
На великій тертці натираємо твердий сир.
Сиром і цукром посипаємо грінки з яблуками і накриваємо сковорідку кришкою, через хвилин 5, а може і менше, знімаємо сковорідку з вогню і подаємо грінки на стіл.