Гречана каша з печерицями
(покроковий рецепт з фото)
Гречана каша з печерицями, приготована по даним рецептом, перетворюється зі звичайної каші з грибами в апетитне і красиво сервіроване блюдо.
Гречана каша з печерицями - це прекрасне поєднання. Я дотримуюся думки, що ці два продукти були спеціально створені одне для одного. Додавши трохи часнику і цибулі, страва набуває пряний смак і аромат, а кріп надає свіжу нотку. Бажаю приємного приготування
- Гречка - 120 грам
- Печериці - 40 грам
- Цибуля - 20 грам
- Рослинна олія - - За смаком
- Часник, цибуля, перець - - За смаком
- Свіжий кріп - - За смаком
Підготуємо всі необхідні інгредієнти.
Нарізаємо печериці.
Гречку гарненько промиваємо під проточною водою і кладемо в киплячу воду.
У сковорідку наливаємо масло, розігріваємо і складаємо в нього гриби. Солимо, перчим.
Великими півкільцями нарізаємо цибулю і додаємо до грибів. Все перемішуємо і тушкуємо на середньому вогні до готовності (повинна буде википіти практично вся виділилася рідина).
У сковорідку викладаємо гречку, перемішуємо. Трохи солимо і додаємо до смаку тертого часнику.
Потім викладаємо гречку в тарілку.
Прикрашаємо кропом, помідорами і подаємо до столу. Смачного!