Рецепт Гостре печиво фото

Гостре печиво
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На швидку руку
Випічка , Печиво , Гостре , Солоне
Кількість порцій: 8
Час приготування: 25 хв.

Печиво з пікантним смаком, зеленою цибулею, в міру гостре. Його можна подавати до бульйону, супом, та й просто з чашкою чаю. Також смачно в якості закуски до пива. Пригощайтеся!

Опис приготування:

У покроковому рецепті я розповім вам, як приготувати гостре печиво на швидку руку. Печиво виходить дуже смачним, м'яким. Якщо хочете почастувати їм маленьких дітей, просто не додавайте гострий перець.

  • Борошно - 1, 5 склянки (обсяг 250 мл)
  • Вершкове масло - 90 грам (холодну)
  • Сир твердих сортів - 90 грам
  • Цибуля зелена - 50 грам
  • Сироватка - 100 мілілітрів
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 1/3 чайних ложки
  • Паприка сушена - 1/4 чайних ложки
  • Базилік - 1 Чайна ложка (сушений)
  • Розмарин - 1/2 чайних ложки (сушений)
  • Часник сушений - 1 Чайна ложка
гостре печиво - фото крок 1
Сир натріть на крупній тертці, цибуля вимийте, обсушити.
гостре печиво - фото крок 2
Борошно просійте в миску. Зелену цибулю подрібніть. Холодне вершкове масло натріть на крупній тертці або дрібно порубати ножем. З'єднайте всі інгредієнти, крім сироватки, в мисці, перемішайте. Влийте сироватку, замісіть м'яке тісто. Загорніть його в харчову плівку, помістіть в холодильник на 10 хвилин. За цей час розігрійте духовку до 200 градусів.
гостре печиво - фото крок 3
Пергамент і качалку посипте борошном. Розділити тісто 2 частини. Кожну частину розкачати в круглий коржик, товщиною 0, 7-1 см. Розріжте на 8 рівних сегментів. Поставте запікатися в розігріту духовку на 15 хвилин до золотистого кольору.
гостре печиво - фото крок 4
Печиво остудіть. Смачного!

Схожі рецепти