Рецепт Гошнан фото

Гошнан
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Борошно , М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На природу , На святковий стіл , 23 лютого
Випічка , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Гошнан - це уйгурская коржик з м'ясною начинкою. Готується така коржик цікавим способом: спочатку вона смажиться на сковороді в рослинному маслі, а потім доводиться до готовності в мантишніца.

Опис приготування:

Рецепт, як приготувати гошнан, дуже простий. Готується звичайне дріжджове тісто, а в якості начинки можна використовувати будь-яке м'ясо: яловичину, свинину, курку, можна взяти також печінку або навіть овочі. Загалом, як вам більше подобається. Я буду готувати гошнан зі свининою. На перший погляд, випічка схожа на чебурек, але на смак він зовсім інший.

  • Вода - 1 Склянка
  • Борошно - 300 грам
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Дріжджі пресовані - 20 грам
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Фарш - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Перець червоний пекучий - 1 щіпка
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки (для смаження)
гошнан - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. М'ясо пропустіть через м'ясорубку або дрібно порубати ножем.
гошнан - фото крок 2
У теплій воді розчинити дріжджі, додайте трохи цукру, щоб дріжджі почали діяти, і залиште на 15 хвилин.
гошнан - фото крок 3
Потім додайте сіль і борошно, замісіть м'яке тісто. Залиште його в теплому місці без протягів на 30-45 хвилин.
гошнан - фото крок 4
Тим часом дрібно порубати цибулю, додайте до м'ясного фаршу. Додати сіль за смаком, додайте перці, гарненько перемішайте.
гошнан - фото крок 5
Тісто розділи 3 частини. Кожну частину розділіть ще на 2 частини, сформуйте з них кульки і тонко розкачати їх у формі круга. На один пласт тіста покладіть м'ясну начинку рівним шаром, відступаючи від країв по 1 см.
гошнан - фото крок 6
Накрийте зверху другим шаром тіста і защипніть краю.
гошнан - фото крок 7
Спочатку обсмажте корж на сковороді з обох боків до золотистої скоринки, а потім 10 хвилин варіть на пару. Допоможе мультиварка або пароварка. Також можна влаштувати водяну баню за допомогою друшляка.
гошнан - фото крок 8
Гошен готовий. Його можна подавати як основну страву або перекусу з будь-яким соусом. Їжте із задоволенням!

Схожі рецепти