Рецепт Горіховий торт фото

Горіховий торт
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Горіхи , Грецькі горіхи
Страви без випічки
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Торти
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Випічка з горіхами - це запорука смачного десерту до чаю або кави. Хочу поділитися з вами простим рецептом приготування горіхового торта для всієї родини з волоськими горіхами.

Опис приготування:

Торт виходить щільним, в ньому багато горішків. До речі, якщо взяти трохи більше інгредієнтів, можна спекти два коржі або розрізати один великий. В такому випадку ви можете спробувати приготувати горіховий торт, наприклад, з масляним кремом. Також, для приготування горіхового торта можете зробити прикраси - це може бути і глазур, і шоколадна посипка.

  • Горіхи - 250 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Борошно - 150 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Розпушувач - 1 штука
горіховий торт - фото крок 1
Горіхи подрібнити в блендері з 50 г. Цукру. Масло вершкове збийте з цукром, що залишився.
горіховий торт - фото крок 2
Додавайте до маслу по одному яйцю поступово і продовжуйте збивати.
горіховий торт - фото крок 3
Потім всипте в суміш волоські горіхи, борошно, розпушувач, ванілін.
горіховий торт - фото крок 4
Перемішайте спочатку ложкою, потім міксером. Testo майже.
горіховий торт - фото крок 5
Духовку розігріти до 180 г. Форму змастіть маслом, потім борошном посипте, викладіть тісто. Зверху можете викласти волоські горіхи для прикраси. Випікайте хвилин 50.
горіховий торт - фото крок 6
Готовий горіховий торт можете присипати пудрою.
горіховий торт - фото крок 7
Приємного чаювання!

Схожі рецепти