Горіховий торт
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 20 хв.
Випічка з горіхами - це запорука смачного десерту до чаю або кави. Хочу поділитися з вами простим рецептом приготування горіхового торта для всієї родини з волоськими горіхами.
Опис приготування:
Торт виходить щільним, в ньому багато горішків. До речі, якщо взяти трохи більше інгредієнтів, можна спекти два коржі або розрізати один великий. В такому випадку ви можете спробувати приготувати горіховий торт, наприклад, з масляним кремом. Також, для приготування горіхового торта можете зробити прикраси - це може бути і глазур, і шоколадна посипка.
- Горіхи - 250 грам
- Цукор - 200 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Борошно - 150 грам
- Яйця - 4 штуки
- Розпушувач - 1 штука
Горіхи подрібнити в блендері з 50 г. Цукру. Масло вершкове збийте з цукром, що залишився.
Додавайте до маслу по одному яйцю поступово і продовжуйте збивати.
Потім всипте в суміш волоські горіхи, борошно, розпушувач, ванілін.
Перемішайте спочатку ложкою, потім міксером. Testo майже.
Духовку розігріти до 180 г. Форму змастіть маслом, потім борошном посипте, викладіть тісто. Зверху можете викласти волоські горіхи для прикраси. Випікайте хвилин 50.
Готовий горіховий торт можете присипати пудрою.
Приємного чаювання!