Горіховий торт без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати горіховий торт без випічки. Торт настільки просто готується, але настільки смачним виходить, що я ось ніяк не занедбую дивуватися! Так що дуже рекомендую!
Колись зі мною таким рецептом приготування горіхового торта без випічки поділилася подруга і я закохалася в цей десерт з першого погляду! Його добре подавати і взимку з ще гарячим кремом, а також влітку в охолодженому вигляді. Він з'їдається в лічені хвилини. Вам сподобається!
- Шоколад - 100 грам
- Вершки - 100 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Печиво - 150 грам
- Горіхи - 1 Склянка (будь-які горіхи, а краще - асорті)
1. Підготуємо інгредієнти. Шоколад ламаємо на шматочки, горіхи очищаємо, якщо потрібно, а печиво подрібнити в крихту.
2. Змішаємо крихту з розтопленим вершковим маслом, формуємо корж, трохи залазячи на бортики форми.
3. Шоколад розтоплюємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
4. Додамо вершки, перемішаємо.
5. Виливаємо шоколадну суміш поверх коржа і посипаємо щедро горішками. Можна залишити в холодильнику, а можна подавати з ще теплою шоколадною прошарком!