Гливи з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Плавлений сир - продукт доступний для більшості з нас. З цим інгредієнтом будь-яку страву виходить ніжним на смак. У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як готується суп з глив з плавленим сиром.
Блюдо підходить до святкового обіду, оскільки володіє всіма потрібними якостями для гарного частування. Аромат - одне з таких якостей, і це заслуга грибів. Незабутній смак, суп буквально тане в роті. Рекомендую спробувати приготувати, до того ж, це не дуже складно, а за швидкістю можна вкластися за півгодини.
- Гливи - 400 грам
- Плавлений сир - 180 грам
- Цибуля - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Картопля - 5 штук
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Спеції - 1 Ст. Ложка (паприка, селера)
Гливи необхідно перебрати, залишивши тільки придатні і незіпсовані гриби. Потім промийте їх водою, щоб не було бруду і пилу. Далі гриби викладаємо на дошку і ріжемо не дуже дрібно. Кидаємо гливи на змащену маслом сковороду, roza_ker 7 хвилин.
Ріпчасту цибулю очищуємо від лушпиння. Обполіскуємо холодною водою. Зелену цибулю промиваємо від бруду. Ріжемо обидва види цибулі на дошці не надто крупно. Обсмажуємо на сковорідці разом з грибами.
Картопля чистим, моєму, ріжемо на кубики. Заливаємо крутим окропом, варимо в каструлі 20 хвилин. Додаємо спеції, сіль за смаком. Я додала паприку і сушений селера. Зловживати приправами не рекомендую, все повинно бути в помірних кількостях.
Далі в каструлю додаємо плавлений сир. Млоїмо до повного розчинення близько 2 хвилин. Кидаємо в каструлю обсмажені гриби з цибулею.
Кидаємо трохи вершкового масла для смаку. Страва готова до вживання. Посипаємо зеленню перед подачею на стіл. Смачного!