Рецепт Гливи з плавленим сиром фото

Гливи з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Сир, Гриби, Плавлений сир
Пісні страви
На обід
Супи

Плавлений сир - продукт доступний для більшості з нас. З цим інгредієнтом будь-яку страву виходить ніжним на смак. У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як готується суп з глив з плавленим сиром.

Блюдо підходить до святкового обіду, оскільки володіє всіма потрібними якостями для гарного частування. Аромат - одне з таких якостей, і це заслуга грибів. Незабутній смак, суп буквально тане в роті. Рекомендую спробувати приготувати, до того ж, це не дуже складно, а за швидкістю можна вкластися за півгодини.

  • Гливи - 400 грам
  • Плавлений сир - 180 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Картопля - 5 штук
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Спеції - 1 Ст. Ложка (паприка, селера)
гливи з плавленим сиром - фото крок 1
Гливи необхідно перебрати, залишивши тільки придатні і незіпсовані гриби. Потім промийте їх водою, щоб не було бруду і пилу. Далі гриби викладаємо на дошку і ріжемо не дуже дрібно. Кидаємо гливи на змащену маслом сковороду, roza_ker 7 хвилин.
гливи з плавленим сиром - фото крок 2
Ріпчасту цибулю очищуємо від лушпиння. Обполіскуємо холодною водою. Зелену цибулю промиваємо від бруду. Ріжемо обидва види цибулі на дошці не надто крупно. Обсмажуємо на сковорідці разом з грибами.
гливи з плавленим сиром - фото крок 3
Картопля чистим, моєму, ріжемо на кубики. Заливаємо крутим окропом, варимо в каструлі 20 хвилин. Додаємо спеції, сіль за смаком. Я додала паприку і сушений селера. Зловживати приправами не рекомендую, все повинно бути в помірних кількостях.
гливи з плавленим сиром - фото крок 4
Далі в каструлю додаємо плавлений сир. Млоїмо до повного розчинення близько 2 хвилин. Кидаємо в каструлю обсмажені гриби з цибулею.
гливи з плавленим сиром - фото крок 5
Кидаємо трохи вершкового масла для смаку. Страва готова до вживання. Посипаємо зеленню перед подачею на стіл. Смачного!

Схожі рецепти