Глазур для пончиків
(покроковий рецепт з фото)
Глазур для пончиків можна приготувати різними способами. До складу цього рецепта входять тільки натуральні інгредієнти. Тому пончиками з подібною глазур'ю можна пригощати маленьких дітей.
Для цього рецепта вам знадобиться зовсім небагато інгредієнтів. Він підійде для вегетаріанських пончиків, так як всі інгредієнти рослинного походження. Глазур застигає досить швидко, тому її слід наносити на пончики ще теплою. Щоб дізнатися, як приготувати глазур для пончиків, читайте цей рецепт.
- Цукор - 1 Склянка
- Желатин - 1 Чайна ложка
- Вода - 6 Ст. Ложок
- Сік лимона - 1, 5 чайних ложки
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
У сотейник влийте шість столових ложок води і нагрійте її на плиті. Влийте дві ложки води в миску, додайте в неї чайну ложку желатину і залиште його набухати.
Залишок води влийте в сотейник з товстим дном, додайте в неї цукровий пісок і поставте сотейник на повільний вогонь. Варіть сироп до повного розчинення цукру у воді.
Зніміть сотейник з вогню, додайте в нього набряклий желатин, поверніть посуд на плиту і швидко розмішуючи млоїте на вогні ще п'ятнадцять секунд.
Зніміть сотейник з плити, відразу ж починайте збивати масу за допомогою міксера на високій швидкості. Маса повинна почати світлішати і збільшуватися в розмірах.
Не перестаючи збивати масу, влийте в неї тонкою цівкою лимонний сік. Продовжуйте збивати масу ще півхвилини. Відразу ж змастіть глазур'ю пончики, поки вона не застигла.