Рецепт Глазур для паски фото

Глазур для паски
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Пасха
Випічка , Глазур
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Рецептів приготування глазурі для паски багато, Зараз продаються різні суміші, на основі яких можна швидко приготувати глазур різних кольорів. Я пропоную класичний варіант приготування.

Опис приготування:

Як на мене, в домашній випічці має бути мінімум різних барвників і штучних добавок. Саме тому я завжди готую глазур самостійно і завжди тільки натурально білу. Мій варіант, як приготувати глазур для паски, не тільки простий, але і швидкий, а готується з продуктів, які завжди є в холодильнику. Звичайно, для різноманітності можна додати й пару крапель харчового барвника, але мені більше подобаються паски з традиційного білого верхівкою. До речі, таку глазур я використовую не тільки для прикраси пасок, я поливаю нею і мафіни, і булочки, і іншу випічку, адже так завжди смачніше!

  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Білки - 2 штуки
  • Лимон - 1 Ст. Ложка (сік)
глазур для паски - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яйця використовуйте добре охолоджені.
глазур для паски - фото крок 2
Belk відділ Желтков, білки помістіть в високу чашу для збивання, додайте цукор і лимонний сік.
глазур для паски - фото крок 3
Збивайте міксером на високих оборотах хвилин 6-8 до збільшення маси в об'ємі. Маса повинна вийти ідеально білої та густий. Ступінь загустіння регулюйте самі, я зазвичай роблю глазур середньої густини - і не дуже рідка, але і щоб трохи розтікалася по шапці паски.
глазур для паски - фото крок 4
Цукрова глазур для паски готова. Змастіть нею свіжоспечені паски або мафіни, прикрасьте кондитерської присипкою і залиште застигати.

Схожі рецепти