Глазур для паски тверда
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам до душі експерименти на кухні, тоді пропоную вам звернути увагу на цей цікавий варіант, як зробити так, щоб вийшла глазур для паски тверда в домашніх умовах.
Всі ми звикли до м'якої глазурі на основі яєчного білка, яка апетитно стікає по стінках пасок. Але я хочу запропонувати вам на замітку абсолютно інший, але не менш цікавий варіант.
- Цукрова пудра - 200 грам
- Maršmellou - 100 грам
- Сік лимона - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
1
Для початку в невелику мисочку викладіть маршмеллоу, відправте в мікрохвильову піч приблизно на 30 секунд.
2
Паралельно розтопіть вершкове масло.
3
З'єднайте м'який зефір з маслом, збийте вінчиком до однорідності.
4
Додайте щіпку солі.
5
Вичавіть трохи соку лимона, додайте його в масу. Ще раз ретельно збийте.
6
Просійте окремо цукрову пудру, поступово, невеликими порціями всипати її в мисочку. Коли маса стане досить щільної, перекладіть її на робочий стіл і продовжуйте замішувати руками. Так як зробити глазур для паски тверду можна не тільки білої, але і кольоровий, ви можете в процесі додати харчові барвники.
7
Коли мастика стала однорідною, але в міру м'якою, залиште її на деякий час "відпочити", попередньо загорнувши в харчову плівку.
8
Після розкачайте дуже тонко і викладіть на пасочки. До речі, така оригінальна глазур може бути використана не тільки для верху випічки, її можна обернути і навколо підстави.
Прикрасьте за смаком - і все, краса на вашому столі готова!
Прикрасьте за смаком - і все, краса на вашому столі готова!