Рецепт Глазур для паски тверда фото

Глазур для паски тверда
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Какао, Яйця
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, Пасха
Випічка, Глазур

Якщо вам до душі експерименти на кухні, тоді пропоную вам звернути увагу на цей цікавий варіант, як зробити так, щоб вийшла глазур для паски тверда в домашніх умовах.

Всі ми звикли до м'якої глазурі на основі яєчного білка, яка апетитно стікає по стінках пасок. Але я хочу запропонувати вам на замітку абсолютно інший, але не менш цікавий варіант.


  • Цукрова пудра - 200 грам
  • Maršmellou - 100 грам
  • Сік лимона - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
1
Для початку в невелику мисочку викладіть маршмеллоу, відправте в мікрохвильову піч приблизно на 30 секунд.
2
Паралельно розтопіть вершкове масло.
3
З'єднайте м'який зефір з маслом, збийте вінчиком до однорідності.
4
Додайте щіпку солі.
5
Вичавіть трохи соку лимона, додайте його в масу. Ще раз ретельно збийте.
6
Просійте окремо цукрову пудру, поступово, невеликими порціями всипати її в мисочку. Коли маса стане досить щільної, перекладіть її на робочий стіл і продовжуйте замішувати руками. Так як зробити глазур для паски тверду можна не тільки білої, але і кольоровий, ви можете в процесі додати харчові барвники.
7
Коли мастика стала однорідною, але в міру м'якою, залиште її на деякий час "відпочити", попередньо загорнувши в харчову плівку.
8
Після розкачайте дуже тонко і викладіть на пасочки. До речі, така оригінальна глазур може бути використана не тільки для верху випічки, її можна обернути і навколо підстави.
Прикрасьте за смаком - і все, краса на вашому столі готова!

Схожі рецепти