Рецепт Гібіскус фото

Гібіскус
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти , Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Напої , Чай
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Пропонуємо ознайомитися з правильним рецептом і дізнатися, як приготувати каркаде. Це чай, який можна застосовувати як тонізуючий напій і як гарний лікувальний засіб при багатьох захворюваннях.

Опис приготування:

Знаменитий чай каркаде при правильному приготуванні здатний видаляти токсини, стабілізувати тиск, має жовчогінну і сечогінний ефект. Крім цього, напій має приємний кислуватий смак і добре втаязикє спрагу. Головний секрет чаю криється в правильній заварці. При приготуванні листочки необхідно тривало розмочувати і дуже швидко варити.

  • Пелюстки каркаде - 3 чайних ложки
  • Вода - 1 літр
  • Цукор - За смаком
гібіскус - фото крок 1
1. Підготуйте листочки чаю каркаде, невелику каструлю емальовану і літр води. Покладіть пелюсточки в ємність.
гібіскус - фото крок 2
2. Залийте пелюстки холодною водою. Для того, щоб рідина набула насичений колір, а листя розкрилися і наситилися водою, необхідно, щоб з того моменту як були укладені квіти в воду, пройшло більше 2 годин. Ще краще, якщо ви можете залишити пелюстки до ранку.
гібіскус - фото крок 3
3. Поставте каструлю на сильний вогонь. Швидко доведіть воду до кипіння, дайте прокипіти кілька хвилин. Вимкніть вогонь.
гібіскус - фото крок 4
4. Зніміть чай з вогню і розлийте по чашках. Наведені вище секрети допоможуть вам зрозуміти і розібратися, як приготувати каркаде правильно. Для різноманітності в напій можна додати шипшину, лимон, імбир. Подавати чай можна як в гарячому, так і холодному стані. В останньому випадку в напій додають кубики холодного льоду.

Схожі рецепти