Гарячі бутерброди на сніданок
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас є бутербродница або гриль, який притискає, то вам може знадобиться цей рецепт. Він про те, як приготувати гарячі бутерброди з овочевою начинкою. Вегетаріанці точно оцінять.
Якщо хочете, песто в даному рецепті можна замінити домашнім майонезом або вершково-часниковим соусом. А також при бажанні можна додати якусь зелень.
Чому з приправ тут використовується саме масала? Вона ідеально поєднується з картоплею і надає страві приголомшливий східний аромат.
- Хліб для бутербродів - 6 штук
- Огірки - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Лук червоний - 1 штука
- Картопля відварна - 1 штука
- Буряк відварна - 2 штуки
- Вершкове масло - За смаком
- Масала - За смаком (або паром Масала)
- Песто - 3 Ст. Ложки
Підготуйте продукти. Наріжте овочі тонко, щоб їх було зручно класти в бутерброд.
На хліб намажте трохи масла, викладіть по ложці песто на 3 шматочка хліба, укладіть огірочок і присипте приправою.
Потім вставте дугу, картоплю, буряк, трохи присипте приправою і додайте помідори, притисніть кожен бутерброд другим шматочком хліба.
Розігрійте гриль або Бутербродниці, покладіть наші заготовки і запікайте до золотистого кольору.