Рецепт Гарбузово-сирна запіканка фото

Гарбузово-сирна запіканка
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Гарбуз
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На полуденок , На сніданок
Випічка , Запіканка
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви не любите гарбуз, ви просто ще не пробували гарбузово-сирну запіканку за цим рецептом! Рекомендую всім на замітку рецепт приготування цього легкого і насиченого десерту.

Опис приготування:

Головна запорука смачної і ніжною запіканки - це хороший, жирний сир. Я люблю використовувати домашній, але магазинний 9% теж підійде. З ним гарбузово-сирна запіканка виходить щільною, не рідкою, але насиченою. Для того, щоб приготувати гарбузово-сирну запіканку намагайтеся вибирати стиглу і солодку гарбуз.

  • Гарбуз - 400 грам
  • Сир - 300 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Крупа манна - 2 Ст. Ложки
  • Сода - 1/4 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
гарбузово-сирна запіканка - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
гарбузово-сирна запіканка - фото крок 2
У глибокій мисці з'єднайте сир, манку, цукор, сіль, соду, сметану і яйця.
гарбузово-сирна запіканка - фото крок 3
Ретельно все перемішайте.
гарбузово-сирна запіканка - фото крок 4
Додайте терту на середній терці гарбуз. Якщо гарбуз соковита, то її попередньо краще віджати.
гарбузово-сирна запіканка - фото крок 5
Форму змастіть шматочком вершкового масла і обсипте борошном або манкою. Вилийте гарбузово-сирну масу і розрівняйте її лопаткою. Випікайте в духовці при температурі 180 градусів близько 45-50 хвилин.
гарбузово-сирна запіканка - фото крок 6
Гарбузово-сирна запіканка готова. Смачно як в теплом, так і в охолодженому вигляді.
гарбузово-сирна запіканка - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти