Гарбуз з печінкою
(покроковий рецепт з фото)
Гарбуз - чудова сусідка не тільки для солодких каш. Вона дає шикарні результати з м'ясом, субпродуктами. Сьогодні хочу поділиться смачним рецептом гарбуза з печінкою, запеченими в духовці під сиром.
Щоб зробити страву більш ароматним, додайте пару пучок чебрецю, прованських трав і перцю чорного меленого. Сіль використовуйте за смаком. Також для приготування страви знадобиться глиняний горщик. Отже, дивіться, як приготувати гарбуз із печінкою. Приступимо!
- Гарбуз - 170 грам
- Сир - 60 грам
- Печінка куряча - 200 грам
- Лук червоний - 60 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Чебрець - 1-2 Щепоток
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Прованські трави - 1-2 Щепоток
- Масло рослинне - 60 мілілітрів
Підготуйте продукти. Печінка вимийте. Гарбуз, цибуля, часник очистіть.
Гарбуз поріжте на невеликі кубики. Масло рослинне розігрійте і додайте гарбуз.
Обсмажте її до рум'яної скоринки. Додати сіль трохи.
Обсмажте на олії печінку курячу. Цибулину поріжте півкільцями.
До полуобжаренной печінки додайте червоний лук, сіль і смажте до м'якості цибулі.
Порубати дрібно часник, натріть на тертці сир. У горщик на дно покладіть печінку з цибулею, далі - гарбуз.
Додайте часник, чебрець, прованські трави.
Полийте добре гарбуз сметаною, зверху розподіліть сир тертий. Надішліть горщик в духовку на 20 хвилин, температура - 220-250 градусів.
Після закінчення часу вимкніть духовку, не поспішайте діставати горщик, нехай ще хвилин 10-15 postoit. Подавайте печінку з гарбузом як самостійну страву або з кашами. Приємного!