Рецепт Гарбуз з печінкою фото

Гарбуз з печінкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Птах, Сир, Курка, Цибуля, Гарбуз, Куряча печінка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Гарбуз - чудова сусідка не тільки для солодких каш. Вона дає шикарні результати з м'ясом, субпродуктами. Сьогодні хочу поділиться смачним рецептом гарбуза з печінкою, запеченими в духовці під сиром.

Щоб зробити страву більш ароматним, додайте пару пучок чебрецю, прованських трав і перцю чорного меленого. Сіль використовуйте за смаком. Також для приготування страви знадобиться глиняний горщик. Отже, дивіться, як приготувати гарбуз із печінкою. Приступимо!

  • Гарбуз - 170 грам
  • Сир - 60 грам
  • Печінка куряча - 200 грам
  • Лук червоний - 60 грам
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Чебрець - 1-2 Щепоток
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Прованські трави - 1-2 Щепоток
  • Масло рослинне - 60 мілілітрів
гарбуз з печінкою - фото крок 1
Підготуйте продукти. Печінка вимийте. Гарбуз, цибуля, часник очистіть.
гарбуз з печінкою - фото крок 2
Гарбуз поріжте на невеликі кубики. Масло рослинне розігрійте і додайте гарбуз.
гарбуз з печінкою - фото крок 3
Обсмажте її до рум'яної скоринки. Додати сіль трохи.
гарбуз з печінкою - фото крок 4
Обсмажте на олії печінку курячу. Цибулину поріжте півкільцями.
гарбуз з печінкою - фото крок 5
До полуобжаренной печінки додайте червоний лук, сіль і смажте до м'якості цибулі.
гарбуз з печінкою - фото крок 6
Порубати дрібно часник, натріть на тертці сир. У горщик на дно покладіть печінку з цибулею, далі - гарбуз.
гарбуз з печінкою - фото крок 7
Додайте часник, чебрець, прованські трави.
гарбуз з печінкою - фото крок 8
Полийте добре гарбуз сметаною, зверху розподіліть сир тертий. Надішліть горщик в духовку на 20 хвилин, температура - 220-250 градусів.
гарбуз з печінкою - фото крок 9
Після закінчення часу вимкніть духовку, не поспішайте діставати горщик, нехай ще хвилин 10-15 postoit. Подавайте печінку з гарбузом як самостійну страву або з кашами. Приємного!

Схожі рецепти