Гарбуз з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Щоб урізноманітнити своє меню, пропоную вам спробувати це цікаве блюдо. Я покажу, як приготувати гарбуз із куркою, ароматними спеціями і приголомшливою сирною скоринкою. Спробуйте обов'язково!
На перший погляд, це дуже просте блюдо - гарбуз, запечена з курячим філе. Однак в поєднанні з сиром Пармезан і дорблю, гарбузовим насінням і сушеними травами виходить дивовижний ансамбль смаку і аромату. Таке блюдо можна сміливо приготувати до святкового столу в якості гарячого, ваші близькі та гості точно оцінять.
- Куряча грудка - 500-600 грам
- Гарбуз - 800 грам
- Сир - 250-300 грам(Dorblyu і пармезан)
- Сушені трави - За смаком (базилік, майоран і т.Д.)
- Сіль і часник - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Насіння гарбузове - 1-2 Ст. Ложок (по бажанню)
1. Наші інгредієнти.
2. Жароміцних форму змажте рослинним маслом. Духовку розігрійте до 200 градусів. Курочку вимийте, обсушити, наріжте кубиками. Викладіть в глибоку миску, додайте сіль за смаком, спеції, перемішайте. Перекладіть у форму і розрівняйте.
3. Гарбуз очистите, наріжте кубиками. Додати сіль, полийте трохи маслом, приправте сушеними травами, часником і доповніть насінням. Все ретельно перемішайте.
4. Викладіть рівним шаром поверх курки.
5. Два види сиру наріжте кубиками і викладіть зверху. Надішліть форму в духовку і запікайте до готовності.
Смачного!
Смачного!