Гарбуз в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Який гарний і разом з тим простий рецепт гарбуза в аерогрилі я знайшла! Якщо у вас є це пристосування, і ви хочете спробувати щось новеньке, дивіться, як приготувати гарбуз в аерогрилі.
Ну хіба може таке блюдо комусь не сподобається? смачне, корисне, ситне, неймовірно ароматне і при цьому просте в готуванні блюдо, ну як його не любити? Спробуйте, навіть ті, хто зазвичай гарбуз не їсть, будуть приємно здивовані!
- Гарбуз - 1.2 кілограма
- Баранина - 200 грам
- Нут сухий - 150 грам
- Цибуля - 100 грам
- Ferry Масала - 1 Ст. Ложка
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Koriandr - 0.5 чайних ложки (насіння)
- Чорний перець - 0.5 чайних ложки
1. Спочатку - підготовчий етап. Горох нут треба замочити на ніч у воді. Вранці воду злити і відварити горох в підсоленій воді до м'якості, хвилин 15. Гарбуз моєму, обсушити і зрізаємо "кришку" . Також видалимо серединку.
2. Підготовлену гарбуз змастіть рослинною олією і поставте в аерогриль на 10 хвилин при температурі 200 градусів. Зрізану кришку краще зніміть, нехай краю гарбуза підсмажаться.
3. Зробимо начинку: розігріємо ложку масла в сковороді, опустимо в масло насіння коріандру і через 20-30 секунд покладемо м'ясо. М'ясо, постійно помішуючи, на сильному вогні доведемо до напівготовності, хвилини 2-3. Посолити в самому кінці. Додамо далі цибулю і теж обсмажити. Туди ж - нут і всі наші спеції, перемішаємо і знімаємо з вогню.
4. Тепер складіть начинку в гарбуз і встановіть її на нижню решітку в аерогрилі, закрийте зрізаною кришечкою і випікайте при 200 градусах півгодини. Готово!