Гарбуз смажена
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування смаженої гарбуза. Даний рецепт не залишить Вас байдужими, блюдо виходить дуже смачним.
Основними інгредієнтами даного блюда є гарбуз і спеції. Незважаючи на те, що інгредієнтів використовується не дуже багато, гарбуз виходить просто чудовою.
- Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
- Гарбуз - 150 грам
- Перець - - За смаком
- Kurkumи - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Борошно - 100 грам
1. На шматочки нарізаємо гарбуз, кидаємо в каструлю і хвилин п'ять варимо. Вона стане трохи м'якше, тільки не переварити.
2. Додаємо в борошно коріандр, kurkumu, перець і солі. Воду додаємо поступово, робимо тісто (густе). Приблизно консистенція густої сметани.
3. У тісто опускаємо шматочки розм'якшеної гарбуза, все гарненько вимішуємо.
4. З тіста виймаємо шматочки гарбуза і в панірувальних сухарях обвалюють кожен шматочок.
5. Смажимо на сковороді або у фритюрі. Рослинного масла повинно бути багато.
6. Подається як гаряча закуска, з кетчупом або томатним соусом. Можна і зі свіжими помідорами.