Рецепт Гарбуз смажена фото

Гарбуз смажена
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Тісто , Борошно , Овочі , Гарбуз
Пісні страви
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 3
Час приготування: 45 хв.

Рецепт приготування смаженої гарбуза. Даний рецепт не залишить Вас байдужими, блюдо виходить дуже смачним.

Опис приготування:

Основними інгредієнтами даного блюда є гарбуз і спеції. Незважаючи на те, що інгредієнтів використовується не дуже багато, гарбуз виходить просто чудовою.

  • Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
  • Гарбуз - 150 грам
  • Перець - - За смаком
  • Kurkumи - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
  • Борошно - 100 грам
гарбуз смажена - фото крок 1
1. На шматочки нарізаємо гарбуз, кидаємо в каструлю і хвилин п'ять варимо. Вона стане трохи м'якше, тільки не переварити.
гарбуз смажена - фото крок 2
2. Додаємо в борошно коріандр, kurkumu, перець і солі. Воду додаємо поступово, робимо тісто (густе). Приблизно консистенція густої сметани.
гарбуз смажена - фото крок 3
3. У тісто опускаємо шматочки розм'якшеної гарбуза, все гарненько вимішуємо.
гарбуз смажена - фото крок 4
4. З тіста виймаємо шматочки гарбуза і в панірувальних сухарях обвалюють кожен шматочок.
гарбуз смажена - фото крок 5
5. Смажимо на сковороді або у фритюрі. Рослинного масла повинно бути багато.
гарбуз смажена - фото крок 6
6. Подається як гаряча закуска, з кетчупом або томатним соусом. Можна і зі свіжими помідорами.

Схожі рецепти