Рецепт Гарбуз смажена з часником фото

Гарбуз смажена з часником
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Гарбуз
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

В пост і не тільки гарбуз смажена з часником - це прекрасна закуска, гарнір або самостійне блюдо. Рекомендую простий рецепт приготування всім на замітку!

Опис приготування:

Гарбуз можна варити, запікати і навіть смажити. Смажена гарбуз нагадує злегка картопля, тільки більш ароматна і солодка трохи. Для приготування смаженої гарбуза з часником ви можете також додати петрушку, кріп і кінзу.

  • Гарбуз - 0, 5 кілограма
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Зелень - 80 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Сіль - 1-2 Щепоток
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
гарбуз смажена з часником - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
гарбуз смажена з часником - фото крок 2
Поріжте гарбуз на шматочки.
гарбуз смажена з часником - фото крок 3
Нарізану скибочками гарбуз посолити, поперчити за смаком.
гарбуз смажена з часником - фото крок 4
Потім кожну скибочку обваляйте в борошні.
гарбуз смажена з часником - фото крок 5
На сковороді розігріти олію. Викласти підготовлені скибочки гарбуза і на середньому вогні обсмажити з обох боків до золотистого кольору на маленькому вогні. Проткніть виделкою, щоб перевірити готовність.
гарбуз смажена з часником - фото крок 6
Якщо ви сильно товсто порізали гарбуз, може ще її в духовці запекти хвилин 15. Тоді вона буде ароматні.
гарбуз смажена з часником - фото крок 7
Подрібніть часник і зелень.
гарбуз смажена з часником - фото крок 8
Готову смажену гарбуз з часником подавайте з зеленню і сметаною, посипавши часником товченим. Смачного!

Схожі рецепти