Гарбуз смажена з часником
(покроковий рецепт з фото)
В пост і не тільки гарбуз смажена з часником - це прекрасна закуска, гарнір або самостійне блюдо. Рекомендую простий рецепт приготування всім на замітку!
Гарбуз можна варити, запікати і навіть смажити. Смажена гарбуз нагадує злегка картопля, тільки більш ароматна і солодка трохи. Для приготування смаженої гарбуза з часником ви можете також додати петрушку, кріп і кінзу.
- Гарбуз - 0, 5 кілограма
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Зелень - 80 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль - 1-2 Щепоток
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
Підготуйте інгредієнти.
Поріжте гарбуз на шматочки.
Нарізану скибочками гарбуз посолити, поперчити за смаком.
Потім кожну скибочку обваляйте в борошні.
На сковороді розігріти олію. Викласти підготовлені скибочки гарбуза і на середньому вогні обсмажити з обох боків до золотистого кольору на маленькому вогні. Проткніть виделкою, щоб перевірити готовність.
Якщо ви сильно товсто порізали гарбуз, може ще її в духовці запекти хвилин 15. Тоді вона буде ароматні.
Подрібніть часник і зелень.
Готову смажену гарбуз з часником подавайте з зеленню і сметаною, посипавши часником товченим. Смачного!