Рецепт Фруктовий чізкейк фото

Фруктовий чізкейк
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Сир
Низькокалорійні
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Випічка , Десерти , Чізкейк
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Чізкейк з сиру сам по собі дуже ніжне і смачне блюдо. А зараз, коли на вулиці літо і свіжих ягід повнісінько, треба обов'язково приготувати фруктовий чізкейк.

Опис приготування:

Ніжний смак сиру і аромат свіжих ягід, що може бути смачніше? Він дуже гарний зовні. Тому його сміливо можна приготувати на святковий стіл, якщо ви чекаєте гостей. Приготування цієї страви забере у вас деякий час, але він того вартий. Повірте.

  • Борошно - 0, 5 склянки
  • Сир - 700 грам
  • Крем - 150 мілілітрів
  • Цукор - 1 Склянка
  • Молоко - 0, 3 склянки
  • Яйця - 5 штук
  • Масло рослинне - 0, 5 склянки
  • Ягоди - За смаком (для прикраси)
  • Желатин - 2 Ст. Ложки
фруктовий чізкейк - фото крок 1
1. Найкраще сир подрібнити в блендері. Тому що нам потрібна гладка сирна маса без грудочок і крупинок. Сир і сметану прокрутити в блендері до однорідного стану.
фруктовий чізкейк - фото крок 2
2. Тепер приготуємо тісто для чізкейку. Відокремити яєчні білки від жовтків. 0, 5 склянки цукру і білки збити до стану піни. Обережно і частинами додавати в білки борошно, жовтки, що залишилися, рослинна олія. Все ретельно перемішати. Розділити тісто на дві частини. Для випічки чизкейка нам знадобиться форма з високими стінками. Змащуємо форму маслом і виливаємо туди половину тіста.
фруктовий чізкейк - фото крок 3
3. У другу половину тіста викласти сирну масу. Додати туди трохи солі, 0, 5 склянки цукру, молоко і ванільний цукор. Добре збийте масу міксером. Дуже акуратно вилийте цю масу в форму на тісто. Перший шар тіста підніметься по краях.
фруктовий чізкейк - фото крок 4
4. Духовку розігріваємо до 180 градусів. Випікатися чізкейк буде близько години. Він повинен піднятися. Відтінок у нього буде коричневий. Вимкніть духовку, але торт звідти не діставайте. Нехай він остигає разом з духовкою.
фруктовий чізкейк - фото крок 5
5. Поки торт печеться, приготуйте ягоди. Свіжі ягоди треба перебрати і промити. Залити їх 2 склянками гарячої води і злити цю воду в окремий посуд. Желатин розпустити в склянці води, змішати з водою, в якій бланшувати ягоди. На остиглий чізкейк викласти ягоди і залити їх желе. Поставити в холодильник години на 1, 5-2, щоб желе застигло.

Схожі рецепти