Фрукти в клярі
(покроковий рецепт з фото)
"модне" блюдо - фрукти або овочі в клярі. Виходить досить просто, швидко і смачно. Можна використовувати будь-які не дуже соковиті фрукти, наприклад, яблука. Дивимося.
Спочатку потрібно приготувати кляр, гарненько його остудити, після занурювати в нього підготовлені фрукти і смажити їх в олії.
- Яблуко - 4 штуки
- Борошно - 100 грам
- Крохмаль - 15 грам
- Цукор - 30 грам
- Кефір - 180 мілілітрів
- Кориця мелена - 1-2 Щепоток (по бажанню)
- Масло rafinirovannoe - 100 мілілітрів (для фритюру)
Підготуємо продукти. Яблука і кефір потрібно заздалегідь охолодити.
Змішайте борошно і крохмаль і додайте в холодний кефір. Перемішайте віночком або виделкою до однорідного стану.
Додайте цукор і корицю.
Кляр для фруктів готовий. Поставте поки його в холодильник.
Яблука вимийте ретельно. Видаліть серцевини.
Кожне яблуко поріжте кільцями не товще 5 мм.
Розігріваємо сковороду з маслом. Занурюємо колечка в кляр.
Викладаємо в гаряче масло і смажимо. Масла повинно бути багато, щоб колечка плавали.
Фрукти в клярі готові.