Фрукти в клярі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
"модне" блюдо - фрукти або овочі в клярі. Виходить досить просто, швидко і смачно. Можна використовувати будь-які не дуже соковиті фрукти, наприклад, яблука. Дивимося.
Спочатку потрібно приготувати кляр, гарненько його остудити, після занурювати в нього підготовлені фрукти і смажити їх в олії.
- Яблуко - 4 штуки
 - Борошно - 100 грам
 - Крохмаль - 15 грам
 - Цукор - 30 грам
 - Кефір - 180 мілілітрів
 - Кориця мелена - 1-2 Щепоток (по бажанню)
 - Масло rafinirovannoe - 100 мілілітрів (для фритюру)
 

Підготуємо продукти. Яблука і кефір потрібно заздалегідь охолодити.

Змішайте борошно і крохмаль і додайте в холодний кефір. Перемішайте віночком або виделкою до однорідного стану.

Додайте цукор і корицю.

Кляр для фруктів готовий. Поставте поки його в холодильник.

Яблука вимийте ретельно. Видаліть серцевини.

Кожне яблуко поріжте кільцями не товще 5 мм.

Розігріваємо сковороду з маслом. Занурюємо колечка в кляр.

Викладаємо в гаряче масло і смажимо. Масла повинно бути багато, щоб колечка плавали.

Фрукти в клярі готові.