Рецепт Фокачча для сендвічів фото

Фокачча для сендвічів
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Дріжджове тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Фокачча
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 4 г. 35 хв.

Напевно багато хто пробував італійську фокаччу? дійсно, це дуже смачний хліб і зробити його неважко в домашніх умовах. Подивіться, як приготувати особливу фокаччу - для сендвічів.

Опис приготування:

У цій фокаччи нейтральний смак, що дуже підходить для різноманітних бутербродів і сендвічів. Їх можна подати на вечірках, до «шведському» столу, з аперитивом, на дитячі свята. Бутерброди можна скласти з м'ясного асорті, сиру, зелені і різноманітних соусів. Але головне, це фокачча: м'яка, але з хрусткою скоринкою!

  • Борошно пшеничне - 600 грам
  • Вода тепла - 600 мілілітрів
  • Дріжджі свіжі - 12 грам
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Масло оливкове - 50 мілілітрів
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Яйце - 1 штука
1
Просійте борошно в чашу міксера, додайте цукор і розкришені свіжі дріжджі.
2
Додайте частину теплою водою і перемішайте міксером.
3
Повільно додайте решту води і перемішайте.
4
Додайте оливкову олію, продовжуйте перемішувати.
5
В останню чергу додайте сіль і остаточно перемішайте тісто.
6
Накрийте деко папером для випічки, попередньо змоченою у воді, і акуратно розправте папір, притискаючи її до листу. Вилийте тісто.
7
Вирівняйте тісто за допомогою шпателя і заповніть тестом куточки.
8
Поставте деко в духовку з включеним підсвічуванням на 4 годину. Після підйому на тесті утворюються бульбашки. Тепер випікайте фокаччу в гарячій духовці при 180 градусах протягом 35 хвилин.
9
Через 20 хвилин повинна бути сфорязикна тверда кірка. Змастіть поверхню фокаччи збитим яйцем.
10
Потім випікайте фокаччу до готовності.
11
Після закінчення випічки дайте готової фокаччи охолонути.
12
Відокремте фокаччу від пергаментного паперу і розріжте на 6 частин.
13
Фокаччу можна подати замість хліба або зробити красиві і смачні сендвічі. Смачного!

Схожі рецепти