Fisindjan
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете спробувати нову цікаву страву з горіхів і курятини, то вам сюди! Перед вами - покроковий рецепт приготування фісінджана. Поїхали!
Щоб приготувати фісінджан в домашніх умовах, потрібно: приготувати горіхову масу і м'ясні кульки з курячих грудок і цибулі. Потім треба все зварити.
- Куряча грудка - 700 грам
- Волоський горіх очищений - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Лимонна кислота - 1 Чайна ложка
- Вода - 2 склянки

Пропускаємо волоський горіх через м'ясорубку.

Кип'ячену воду і лимонну кислоту перемішуємо з горіхами.

Наполягаємо. Коли суміш стане фіолетового кольору, можна приступати до наступного етапу.

Пропускаємо через м'ясорубку м'ясо з дрібно нарізаною цибулею і месім з них кульки.

У каструлі кип'ятимо воду з маслом і кидаємо туди м'ясні кульки. Варимо до готовності.

Після цього додаємо в каструлю горіхову масу і тримаємо протягом 15 хвилин на невеликому Вогні.