Рецепт Fisindjan фото

Fisindjan
(покроковий рецепт з фото)

Азербайджанська кухня
Птах , Курка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Якщо ви хочете спробувати нову цікаву страву з горіхів і курятини, то вам сюди! Перед вами - покроковий рецепт приготування фісінджана. Поїхали!

Опис приготування:

Щоб приготувати фісінджан в домашніх умовах, потрібно: приготувати горіхову масу і м'ясні кульки з курячих грудок і цибулі. Потім треба все зварити.

  • Куряча грудка - 700 грам
  • Волоський горіх очищений - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Лимонна кислота - 1 Чайна ложка
  • Вода - 2 склянки
Fisindjan - фото крок 1
Пропускаємо волоський горіх через м'ясорубку.
Fisindjan - фото крок 2
Кип'ячену воду і лимонну кислоту перемішуємо з горіхами.
Fisindjan - фото крок 3
Наполягаємо. Коли суміш стане фіолетового кольору, можна приступати до наступного етапу.
Fisindjan - фото крок 4
Пропускаємо через м'ясорубку м'ясо з дрібно нарізаною цибулею і месім з них кульки.
Fisindjan - фото крок 5
У каструлі кип'ятимо воду з маслом і кидаємо туди м'ясні кульки. Варимо до готовності.
Fisindjan - фото крок 6
Після цього додаємо в каструлю горіхову масу і тримаємо протягом 15 хвилин на невеликому Вогні.

Схожі рецепти