Фидчін осетинський з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Fydchin - це осетинський пиріг з м'ясом. Смачний і соковитий, приготований в духовці, він 100% підкорить ваше серце!
Перед вами класичний рецепт приготування фидчіна осетинського з м'ясом. В якості начинки використовуйте яловичину, рекомендую купити готовий фарш, щоб заощадить час. Нижче наведено покроковий рецепт приготування фидчіна осетинського з м'ясом. Успіхів вам!
- Борошно пшеничне - 500 грам
- Вода питна - 1 Склянка
- Молоко - 1 Склянка
- Вершкове масло - 70 грам
- Часник - 1 зубчик
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яловичина - 500 грам
- Чорний перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Дріжджі - 20 грам
Замішайте тісто: додайте в борошно - дріжджі, молоко і рослинне масло.
У яловичий фарш додайте дрібно нарізану цибулю, сіль, перець і воду. Ретельно перемішайте.
Присипте деко борошном. Розкачайте тісто в великий круглі пласт, викладіть на деко.
На тісто рівномірно викладаємо фарш, розрівнюючи його по всій поверхні.
Розкачайте тісто для верхнього шару, по центру зробіть ножем надрізи.
Закрийте пиріг верхнім шаром тіста. Змастіть поверхню вершковим маслом.
Запікати в духовці до готовності.
Запікати в духовці до готовності.
Готово! Смачного!