Фарш з картоплею на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Дуже просте і в той же час смачне блюдо. Фарш обсмажують на сковороді з картоплею і цибулею. Блюдо подається на обід чи вечерю. Дуже добре поєднується з салатом зі свіжих овочів.
Готувати фарш з картоплею на сковороді в домашніх умовах - суцільне задоволення! Чи впорається навіть людина, не має особливих кулінарних навичок. Блюдо готується на обідній стіл або ж на вечерю. Подається, як правило, з якимось простим салатом, наприклад з огірків і помідорів. Хай щастить!
- Картопля - 6 штук
- Фарш м'ясний - 250 грам
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Майонез - 2 Ст. Ложки (по бажанню)
- Масло рослинне - За смаком
Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на рослинному маслі до прозорості.
Додаємо фарш, сіль. Перемішуємо і продовжуємо готувати.
Тепер додаємо, порізаний кубиками картоплю. Присипаємо перцем.
Заливаємо трохи води, щоб не вище картоплі. Тушкуємо на середньому вогні 20-25 хвилин.
Майонез і зелень за бажанням. Смачного!