Рецепт Фарш в фользі в духовці фото

Фарш в фользі в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви у фользі , Рулети
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Любіть експериментувати з м'ясними стравами? Тоді пропоную вам оригінальний варіант - рецепт приготування фаршу в фользі в духовці з дуже смачною начинкою. Це ситно і смачно.

Опис приготування:

Класичний рецепт фаршу в фользі в духовці доповнений в цьому випадку омлетом і сиром, однак при бажанні можна використовувати і іншу начинку за смаком. Фарш може бути не тільки яловичий, але і свинячий або курячий, в залежності від смакових уподобань.

  • Фарш - 1 кілограм
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Хліб - 2-3 скибочок (по бажанню)
  • Морква - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Крем - 1 Ст. Ложка (по бажанню)
  • Яйце - 4 штуки(1 в фарш, 3 для омлету)
  • Сир - 100 грам
  • Зелень - 20 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
фарш в фользі в духовці - фото крок 1
1. Спершу необхідно зробити фарш. Для його приготування необхідно вимити, просушити і пропустити через м'ясорубку м'ясо. Очистити цибулину і також подрібнити в м'ясорубку або нарізати маленькими кубиками. Морква очистити і натерти на дрібній тертці. Пару скибочок хліба замочити в молоці на 2-3 хвилини, а потім відправити в м'ясорубку. Свіжу зелень вимити, просушити і подрібнити. Вбити 1 яйце, посолити і поперчити за смаком. Все як слід перемішати. Якщо виходить сухувато, додати 1-2 ложки сметани або майонезу. Рецепт приготування фаршу в фользі в духовці можна використовувати не тільки цей, але і свій улюблений варіант.
фарш в фользі в духовці - фото крок 2
2. Готовий фарш відкласти на час. В окремій мисочці 3 яйця збити з дрібкою солі і перцю.
фарш в фользі в духовці - фото крок 3
3. На сковороду налити трохи олії і обсмажити омлет з двох сторін. Зняти зі сковороди і трохи остудити.
фарш в фользі в духовці - фото крок 4
4. Для того, щоб фарш в фользі в духовці в домашніх умовах вийшов акуратний, необхідно використовувати харчову плівку. На лист плівки викласти фарш і розрівняти його, відступаючи від краю. Викласти на фарш кілька скибочок сиру і нарізаний соломкою омлет.
фарш в фользі в духовці - фото крок 5
5. За допомогою харчової плівки загортати фарш в рулет, щільно притискаючи кожен раз і рівняючи краю.
фарш в фользі в духовці - фото крок 6
6. Коли рулет готовий, його можна викласти на лист фольги. Якщо фарш нежирний, то фольгу можна злегка змастити олією.
фарш в фользі в духовці - фото крок 7
7. Залишилося щільно загорнути фольгу, щоб в процесі приготування не витікав сік. Викласти рулет на деко або в форму для запікання і відправити в попередньо розігріту духовку. Залежно від товщини рулету, фарш буде готовий через 35-55 хвилин. Подавати його до столу можна як основне блюдо або як закуску.

Схожі рецепти