Фарш в фользі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Любіть експериментувати з м'ясними стравами? Тоді пропоную вам оригінальний варіант - рецепт приготування фаршу в фользі в духовці з дуже смачною начинкою. Це ситно і смачно.
Класичний рецепт фаршу в фользі в духовці доповнений в цьому випадку омлетом і сиром, однак при бажанні можна використовувати і іншу начинку за смаком. Фарш може бути не тільки яловичий, але і свинячий або курячий, в залежності від смакових уподобань.
- Фарш - 1 кілограм
- Молоко - 100 мілілітрів
- Хліб - 2-3 скибочок (по бажанню)
- Морква - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Крем - 1 Ст. Ложка (по бажанню)
- Яйце - 4 штуки(1 в фарш, 3 для омлету)
- Сир - 100 грам
- Зелень - 20 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Спершу необхідно зробити фарш. Для його приготування необхідно вимити, просушити і пропустити через м'ясорубку м'ясо. Очистити цибулину і також подрібнити в м'ясорубку або нарізати маленькими кубиками. Морква очистити і натерти на дрібній тертці. Пару скибочок хліба замочити в молоці на 2-3 хвилини, а потім відправити в м'ясорубку. Свіжу зелень вимити, просушити і подрібнити. Вбити 1 яйце, посолити і поперчити за смаком. Все як слід перемішати. Якщо виходить сухувато, додати 1-2 ложки сметани або майонезу. Рецепт приготування фаршу в фользі в духовці можна використовувати не тільки цей, але і свій улюблений варіант.
2. Готовий фарш відкласти на час. В окремій мисочці 3 яйця збити з дрібкою солі і перцю.
3. На сковороду налити трохи олії і обсмажити омлет з двох сторін. Зняти зі сковороди і трохи остудити.
4. Для того, щоб фарш в фользі в духовці в домашніх умовах вийшов акуратний, необхідно використовувати харчову плівку. На лист плівки викласти фарш і розрівняти його, відступаючи від краю. Викласти на фарш кілька скибочок сиру і нарізаний соломкою омлет.
5. За допомогою харчової плівки загортати фарш в рулет, щільно притискаючи кожен раз і рівняючи краю.
6. Коли рулет готовий, його можна викласти на лист фольги. Якщо фарш нежирний, то фольгу можна злегка змастити олією.
7. Залишилося щільно загорнути фольгу, щоб в процесі приготування не витікав сік. Викласти рулет на деко або в форму для запікання і відправити в попередньо розігріту духовку. Залежно від товщини рулету, фарш буде готовий через 35-55 хвилин. Подавати його до столу можна як основне блюдо або як закуску.