Економний суп
(покроковий рецепт з фото)
Це чудовий і апетитний економний суп. З самих звичайних інгредієнтів можна приготувати відмінне блюдо, яке безсумнівно порадує і приємно здивує рідних і близьких. Швидко, смачно і бюджетно!
Приготування смачних домашніх супів - це неймовірно просте, але захоплююча справа. Сьогодні я розповім вам, як приготувати економний суп. Рецепт досить простий, швидкий і не таїть в собі будь-яких секретів і труднощів. З таким легким справою впорається навіть починаюча господиня або закоренілий холостяк.
- Буряк - 2 штуки
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Кріп - 1 пучок
- Олія соняшникова - За смаком
- Спеції для супу - За смаком (сухі: цибуля, часник, кріп, петрушка, морква)
- Сіль - За смаком
- Вода - 2 L
Підготуйте інгредієнти.
Лук наріжте кубиками, моркву натріть на тертці для корейської моркви.
Лук обсмажте в розігрітій сковороді з додаванням невеликої кількості масла.
Додайте моркву до цибулі, обсмажуйте разом на повільному вогні.
Картопля і буряк наріжте соломкою.
Влийте в каструлю воду, доведіть до кипіння, slegka сіль, додайте картоплю.
Додайте обсмажені моркву з цибулею. Посипте приправою для супу.
У розігрітій сковороді обсмажте буряк з додаванням невеликої кількості масла.
Обсмажену буряк додайте в суп.
Спробуйте на сіль, варіть все разом 15 хвилин. В самому кінці додайте дрібно нарізаний кріп.
Подавайте економний суп зі сметаною. Смачного!