Дріжджові оладки без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Я часто готую вранці млинці або оладки. Блюдо ситне і багате вуглеводами, які з ранку отримати потрібно просто обов'язково. З чаєм або з кавою випічка на сніданок буде ідеальна.
У рецепті нижче ви прочитаєте про те, як приготувати дріжджові оладки без яєць. Це гарне блюдо для пісного сніданку. Єдине, що потрібно - це настояти тісто, щоб воно стало об'ємним і пишним. Такими виробами можна цілком наїстися, особливо, якщо до них додати джем, варення або мед.
- Борошно - 2 склянки
- Тепла вода - 1, 5 склянки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 6 Ст. Ложок
У глибокій мисці змішайте цукор, дріжджі, сіль, борошно, влийте воду. Замішайте тісто. Воно повинно стати по консистенції, як сметана.
Ємність з тестом закрийте кришкою, залиште дріжджі на годину набухати в теплому місці. Як обсяг збільшиться в два рази, приступайте до готування. Тільки не заважайте!
Після цього розігрійте масло на сковороді, смажте оладки по 2-3 хвилини з кожного боку.
На один оладок йде столова ложка тесту. Подавайте блюдо, поки воно ще тепле. Смачного!