Рецепт Дріжджове тісто з джемом фото

Дріжджове тісто з джемом
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
Борошно , Дріжджі
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Хочу поділиться гарантовано вдалим рецептом приготування дріжджового тіста для випічки. Найкраще з цього тесту виходить випічка, в яку я додаю свій улюблений яблучний джем. Дивіться!

Опис приготування:

Ось вам спосіб, як приготувати дріжджове тісто з джемом в домашніх умовах. Безпосередньо випічку можна готувати будь-якої форми, адже тісто еластичне і дуже м'яке для роботи. Джем використовую яблучний, але можна вибрати і будь-який інший смак. Хай щастить!

  • Дріжджі свіжі - 25 грам
  • Цукор - 1/3 склянки
  • Яйця - 3 штуки
  • Маргарин - 50 грам
  • Молоко - 1 Склянка
  • Кефір - 1/3 склянки
  • Борошно - 4 склянки
  • Джем - 1 Склянка
  • Крохмаль - 1 Чайна ложка
  • Вода тепла - 1/3 склянки
  • Сіль - 1 щіпка
дріжджове тісто з джемом - фото крок 1
Розчиніть в теплому молоці дріжджі. Влийте кефір і вбийте два яйця. Також додаємо м'який маргарин, сіль і 2 ст.Л. Цукру. Засипаємо просіяне борошно, замішуємо тісто, залишаємо його на 2 години в теплому місці.
дріжджове тісто з джемом - фото крок 2
Тісто обминають і поділяємо на кульки.
дріжджове тісто з джемом - фото крок 3
Кожна кулька розкачайте в невелику коржик. По центру кладемо 1 ст.Л. Гема. З боків коржі робимо надрізи ножем.
дріжджове тісто з джемом - фото крок 4
Формуємо невеликі булочки (як на фото). Викладаємо їх на деко, застелений папером для випічки. Змащуємо булочки збитим яйцем. Випікаємо 40 хвилин, температура - 190 градусів.
дріжджове тісто з джемом - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти