Дріжджове тісто в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Хочу відкрити вам маленький секрет, як приготувати дріжджове тісто в мікрохвильовці, якщо у вас немає часу чекати, поки тісто підніметься саме. Тут-то і приходить на допомогу СВЧ-піч.
Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати дріжджове тісто в мікрохвильовці, відразу скажу, - це не сам рецепт тесту, його ви зможете знайти в будь-якому іншому місці. Я ж хочу вам розповісти деякі тонкощі в процесі його підготовки до випікання, - в мікрохвильовці воно підніметься набагато швидше, а випічка з нього вийде на подив ніжною і м'якою
1. Значить так, для початку беремо велику миску, придатну для мікрохвильовки, і поміщаємо вже готове тісто в неї.
2. Тепер, для цього своєрідного рецепта приготування дріжджового тіста в мікрохвильовці накриваємо миску з тістом кришкою, і ставимо цю миску в центральну частину мікрохвильової печі.
3. А тепер - маленький секрет: позаду миски поставимо чашку з простою водою. І можна включати нашу СВЧ-піч при мінімальній потужності на три хвилини.
4. Тепер, не дістаючи тісто, засікаємо ще три хвилини. Потім ставимо при такому ж режимі на таймері 6 хвилин, і знову після виключення мікрохвильовки чекаємо 6 хвилин, не дістаючи.
5. Готово! Ви отримали своє чудово піднялося тісто набагато швидше, і вже можете приступати до готування свого запланованого страви.
Я впевнена, що всім господиням дуже стане в нагоді цей простий рецепт приготування дріжджового тіста в мікрохвильовці, а випічка, зроблена з тіста, приготованого за таким способом, вийде просто найніжнішої, і буде танути в роті! Приємного вам апетиту і хорошою готування. Хай щастить!
- Тісто дріжджове - 400 грам
1. Значить так, для початку беремо велику миску, придатну для мікрохвильовки, і поміщаємо вже готове тісто в неї.
2. Тепер, для цього своєрідного рецепта приготування дріжджового тіста в мікрохвильовці накриваємо миску з тістом кришкою, і ставимо цю миску в центральну частину мікрохвильової печі.
3. А тепер - маленький секрет: позаду миски поставимо чашку з простою водою. І можна включати нашу СВЧ-піч при мінімальній потужності на три хвилини.
4. Тепер, не дістаючи тісто, засікаємо ще три хвилини. Потім ставимо при такому ж режимі на таймері 6 хвилин, і знову після виключення мікрохвильовки чекаємо 6 хвилин, не дістаючи.
5. Готово! Ви отримали своє чудово піднялося тісто набагато швидше, і вже можете приступати до готування свого запланованого страви.
Я впевнена, що всім господиням дуже стане в нагоді цей простий рецепт приготування дріжджового тіста в мікрохвильовці, а випічка, зроблена з тіста, приготованого за таким способом, вийде просто найніжнішої, і буде танути в роті! Приємного вам апетиту і хорошою готування. Хай щастить!