Диявольські яйця
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную оригінальну ідею закуски до Хелловіну - диявольські яйця. Готуються такі яйця за принципом звичайних фаршированих яєць, єдине, попередньо яйця потрібно декорувати харчовим барвником.
Рецепт, як приготувати диявольські яйця, досить простий. Особливістю цієї страви є незвичайна і дуже смачна начинка, що складається з вареного жовтка, смаженого солодкого перцю, майонезу і гірчиці. Якраз смажений солодкий перець і надає дуже пікантного смаку фаршированим яйцям.
- Яйця - 3 штуки
- Перець солодкий - 100 грам (смажений)
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 1/2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Барвник харчової червоний - 0, 5 чайних ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яйця відварити круто (7-8 хвилин після закипання). Перець солодкий наріжте соломкою і обсмажте в олії.
Дайте відвареним яйцям охолонути, а потім постукайте по шкаралупі ложкою, щоб на шкаралупі вийшли невеликі тріщини.
В пакетик насипте харчовий барвник і додайте трохи води. Барвник повинен вийти досить концентрованим. Покладіть яйця в пакет і зав'яжіть, потрясіть яйця, щоб шкаралупа забарвилася.
Очистіть яйця, побачити, як, на поверхні очищених яєць залишилася червона сіточка, завдяки якій яйця нагадують очі Диявола.
Тепер розріжте яйця навпіл уздовж і вийміть жовток. Надішліть жовтки в чопер, туди ж покладіть смажений перець, майонез і гірчицю, посоліть і поперчіть за смаком.
Перебити все до однорідної маси.
Нафаршіруйте яйця підготовленої начинкою - і можна подавати!