Дивовижні бджілки
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати "дивних бджілок", і що це взагалі таке? Все просто. Так називається святкова закуска з оливок, оливки, печінки, лука, яєць і сиру. Закуска виконана в формі симпатичних бджілок.
Як приготувати "дивовижні бджілки" в домашніх умовах:
1. Печінка і ріпчасту цибулю пропускаємо через м'ясорубку. Вливаємо кефір, вбиваємо 2 яйця, потім додаємо соду, сіль, перець, борошно. Перемішуємо. Розігріваємо в сковороді рослинне масло, обсмажуємо масу на сковороді. Даємо їй охолонути.
2. Сир тремо на дрібній тертці, з'єднуємо з подрібненим кропом і часником. Підмішуємо це все до обсмаженої начинці.
3. 5 яєць відваріть в круту, розріжте на половинки і розділіть на білок і жовток, жовтки дрібно натріть. Білки розділіть на половинки. Наповніть білки начинкою, зверху змастіть майонезом і присипте жовтками.
4. З порізаних маслин і оливок робимо бджілок. Крильця формуємо з скибочок свіжого огірка без шкірки. Робимо вусики із зелені.
5. Смачного!
- Печінка яловича - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйця - 7 штук
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Кефір - 0, 5 склянки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сир твердий - 250 грам
- Часник - 4 зубчики
- Майонез - 300 грам
- Оливки - 10 штук
- Маслини - 10 штук
- Сіль і перець - За смаком
1. Печінка і ріпчасту цибулю пропускаємо через м'ясорубку. Вливаємо кефір, вбиваємо 2 яйця, потім додаємо соду, сіль, перець, борошно. Перемішуємо. Розігріваємо в сковороді рослинне масло, обсмажуємо масу на сковороді. Даємо їй охолонути.
2. Сир тремо на дрібній тертці, з'єднуємо з подрібненим кропом і часником. Підмішуємо це все до обсмаженої начинці.
3. 5 яєць відваріть в круту, розріжте на половинки і розділіть на білок і жовток, жовтки дрібно натріть. Білки розділіть на половинки. Наповніть білки начинкою, зверху змастіть майонезом і присипте жовтками.
4. З порізаних маслин і оливок робимо бджілок. Крильця формуємо з скибочок свіжого огірка без шкірки. Робимо вусики із зелені.
5. Смачного!