Рецепт Дивовижні бджілки фото

Дивовижні бджілки
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Яйця, Печінка, Маслини
Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На святковий стіл, День народження, Фуршет
Фаршировані

Як приготувати "дивних бджілок", і що це взагалі таке? Все просто. Так називається святкова закуска з оливок, оливки, печінки, лука, яєць і сиру. Закуска виконана в формі симпатичних бджілок.

Як приготувати "дивовижні бджілки" в домашніх умовах:

1. Печінка і ріпчасту цибулю пропускаємо через м'ясорубку. Вливаємо кефір, вбиваємо 2 яйця, потім додаємо соду, сіль, перець, борошно. Перемішуємо. Розігріваємо в сковороді рослинне масло, обсмажуємо масу на сковороді. Даємо їй охолонути.

2. Сир тремо на дрібній тертці, з'єднуємо з подрібненим кропом і часником. Підмішуємо це все до обсмаженої начинці.

3. 5 яєць відваріть в круту, розріжте на половинки і розділіть на білок і жовток, жовтки дрібно натріть. Білки розділіть на половинки. Наповніть білки начинкою, зверху змастіть майонезом і присипте жовтками.

4. З порізаних маслин і оливок робимо бджілок. Крильця формуємо з скибочок свіжого огірка без шкірки. Робимо вусики із зелені.

5. Смачного!


  • Печінка яловича - 700 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яйця - 7 штук
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Кефір - 0, 5 склянки
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Сир твердий - 250 грам
  • Часник - 4 зубчики
  • Майонез - 300 грам
  • Оливки - 10 штук
  • Маслини - 10 штук
  • Сіль і перець - За смаком
Як приготувати "дивовижні бджілки" в домашніх умовах:

1. Печінка і ріпчасту цибулю пропускаємо через м'ясорубку. Вливаємо кефір, вбиваємо 2 яйця, потім додаємо соду, сіль, перець, борошно. Перемішуємо. Розігріваємо в сковороді рослинне масло, обсмажуємо масу на сковороді. Даємо їй охолонути.

2. Сир тремо на дрібній тертці, з'єднуємо з подрібненим кропом і часником. Підмішуємо це все до обсмаженої начинці.

3. 5 яєць відваріть в круту, розріжте на половинки і розділіть на білок і жовток, жовтки дрібно натріть. Білки розділіть на половинки. Наповніть білки начинкою, зверху змастіть майонезом і присипте жовтками.

4. З порізаних маслин і оливок робимо бджілок. Крильця формуємо з скибочок свіжого огірка без шкірки. Робимо вусики із зелені.

5. Смачного!

Схожі рецепти