Дієтичний яблучний торт без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне хмарка ароматного суфле з яблук на основі з корисних сухофруктів, горіхів і пшеничних висівок. Ось і готовий корисний дієтичний десерт. Як же ті, що не на дієті? Їм теж сподобалося!
Більшість дівчат постійно стежать за своєю фігурою, так що для дівочих посиденьок цей десерт просто незамінний. Але і вашим дітям також буде смачно і корисно отримати на десерт смачне "хмарка" . Придивіться до рецептом, як приготувати дієтичний яблучний торт без випічки. Це смачно!
- Яблука - 800 грам
- Чорнослив - 150 грам (в'ялений)
- Горіхи волоські - 100 грам
- Висівки - 40 грам
- Сироп кленовий - 2 Ст. Ложки (або рідкий мед)
- Білок - 60 грам
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Вода - 75 мілілітрів
- Желатин - 15 грам
Чорнослив заздалегідь замочіть в гарячій воді на 1 час, злийте воду. Яблука вимийте, приберіть серцевину і поставте запікати в духовку при 180 ° С.
Яблука очистіть і збийте м'якоть до однорідності. Додайте мед і проваріть 1-2 хвилини. Горіхи подрібнити до крихти середніх розмірів. Висівки подрібніть в блендері. Желатин замочити в 75 мл води. Чорнослив подрібніть.
Роз'ємну форму (d = 18 см) поставте на блюдо. З'єднайте чорнослив, висівки, горіхи, перемішайте до однорідності. Розкладіть в'язку масу на дно форми і гарненько утрамбуйте за допомогою ложки, змоченою у воді.
1/4 частина яблучного пюре з'єднайте з набряклим желатином і нагрійте в в каструлі з подвійним дном, розмішайте до розчинення желатину. Зніміть з вогню, додайте корицю, перемішайте і з'єднайте з основною частиною пюре. Збивайте за допомогою віночків міксера протягом 2-3 хвилин. Потім додайте білки і збивайте ще 5 хвилин.
Викладіть яблучне суфле на основу, розрівняйте і поставте в холодильник на 3-4 годину.
Проведіть гострим ножем по краю форми, акуратно її зніміть.
Смачного!