Деруни з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Деруни з фаршем готуються протягом півгодини. Швидко і просто. Треба тільки натерти картоплю і смажити деруни на великій сковороді, а ще битсрее - на двох сковородах. Нагодуйте досхочу всю сім'ю!
Для приготування дерунів з фаршем подойжет будь фарш - яловичий, свинячий, курячий або суміш свинячого фаршу з яловичої.
Як приготувати деруни з фаршем?
1. Kartoshku чистий, промийте, натріть за допомогою звичайної або електричної терки.
2. Терту картоплю викладіть в марлю, вичавіть сік. Через деякий час на дні миски з ському збереться крохмаль. Картопляний сік злийте, а крохмаль змішайте з тертою картоплею.
3. До тертої картоплі додайте яйце, сіль, перець, борошно, перемішайте до утворення однорідної маси.
4. У м'ясний фарш додайте подрібнену цибулю, сіль, перець, улюблені спеції для м'яса. Перемішайте.
5. У сковороду влийте рослинного масла, прогрійте на середньому вогні. Ложкою викладіть і вирівняйте чотири деруна. На деруни викладіть по ложці або менше фаршу.
6. Потім на фарш зверху викладіть ложку тертої картоплі, розрівняйте. Переверните. Смажте деруни з фаршем до золотисто-коричневого кольору, по 6-7 хвилин з кожного боку.
6. Деруни з фаршем подавайте з маслом або зі сметаною.
Деруни з фаршем готові!
Смачного!
- Картопля - 6 штук (великого розміру)
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок
- Цибулина - 1 штука (невелика)
- Сіль, перець - За смаком
- М'ясний фарш - 250 грам (будь-який)
- Спеції для м'яса - - За смаком
- Масло рослинне - 1/2 склянки (по потребі)
Як приготувати деруни з фаршем?
1. Kartoshku чистий, промийте, натріть за допомогою звичайної або електричної терки.
2. Терту картоплю викладіть в марлю, вичавіть сік. Через деякий час на дні миски з ському збереться крохмаль. Картопляний сік злийте, а крохмаль змішайте з тертою картоплею.
3. До тертої картоплі додайте яйце, сіль, перець, борошно, перемішайте до утворення однорідної маси.
4. У м'ясний фарш додайте подрібнену цибулю, сіль, перець, улюблені спеції для м'яса. Перемішайте.
5. У сковороду влийте рослинного масла, прогрійте на середньому вогні. Ложкою викладіть і вирівняйте чотири деруна. На деруни викладіть по ложці або менше фаршу.
6. Потім на фарш зверху викладіть ложку тертої картоплі, розрівняйте. Переверните. Смажте деруни з фаршем до золотисто-коричневого кольору, по 6-7 хвилин з кожного боку.
6. Деруни з фаршем подавайте з маслом або зі сметаною.
Деруни з фаршем готові!
Смачного!