Рецепт Деруни з фаршем фото

Деруни з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Білоруська кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Фарш
Дієтичне харчування , Пісні страви , Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Деруни з фаршем готуються протягом півгодини. Швидко і просто. Треба тільки натерти картоплю і смажити деруни на великій сковороді, а ще битсрее - на двох сковородах. Нагодуйте досхочу всю сім'ю!

Опис приготування:

Для приготування дерунів з фаршем подойжет будь фарш - яловичий, свинячий, курячий або суміш свинячого фаршу з яловичої.

Як приготувати деруни з фаршем?

1. Kartoshku чистий, промийте, натріть за допомогою звичайної або електричної терки.

2. Терту картоплю викладіть в марлю, вичавіть сік. Через деякий час на дні миски з ському збереться крохмаль. Картопляний сік злийте, а крохмаль змішайте з тертою картоплею.

3. До тертої картоплі додайте яйце, сіль, перець, борошно, перемішайте до утворення однорідної маси.

4. У м'ясний фарш додайте подрібнену цибулю, сіль, перець, улюблені спеції для м'яса. Перемішайте.

5. У сковороду влийте рослинного масла, прогрійте на середньому вогні. Ложкою викладіть і вирівняйте чотири деруна. На деруни викладіть по ложці або менше фаршу.

6. Потім на фарш зверху викладіть ложку тертої картоплі, розрівняйте. Переверните. Смажте деруни з фаршем до золотисто-коричневого кольору, по 6-7 хвилин з кожного боку.

6. Деруни з фаршем подавайте з маслом або зі сметаною.

Деруни з фаршем готові!

Смачного!


  • Картопля - 6 штук (великого розміру)
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 2-3 Ст. Ложок
  • Цибулина - 1 штука (невелика)
  • Сіль, перець - За смаком
  • М'ясний фарш - 250 грам (будь-який)
  • Спеції для м'яса - - За смаком
  • Масло рослинне - 1/2 склянки (по потребі)
Для приготування дерунів з фаршем подойжет будь фарш - яловичий, свинячий, курячий або суміш свинячого фаршу з яловичої.

Як приготувати деруни з фаршем?

1. Kartoshku чистий, промийте, натріть за допомогою звичайної або електричної терки.

2. Терту картоплю викладіть в марлю, вичавіть сік. Через деякий час на дні миски з ському збереться крохмаль. Картопляний сік злийте, а крохмаль змішайте з тертою картоплею.

3. До тертої картоплі додайте яйце, сіль, перець, борошно, перемішайте до утворення однорідної маси.

4. У м'ясний фарш додайте подрібнену цибулю, сіль, перець, улюблені спеції для м'яса. Перемішайте.

5. У сковороду влийте рослинного масла, прогрійте на середньому вогні. Ложкою викладіть і вирівняйте чотири деруна. На деруни викладіть по ложці або менше фаршу.

6. Потім на фарш зверху викладіть ложку тертої картоплі, розрівняйте. Переверните. Смажте деруни з фаршем до золотисто-коричневого кольору, по 6-7 хвилин з кожного боку.

6. Деруни з фаршем подавайте з маслом або зі сметаною.

Деруни з фаршем готові!

Смачного!

Схожі рецепти