Деруни з фаршем яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Смачно, ситно і швидко. Блюдо для ледачих .Дранікі з фаршем яловичини можна приготувати у вихідні для великої родини.
Для приготування дерунів озбройтеся м'ясорубкою або комбайнів з насадками-терки. Картопля і м'ясо треба подрібнити в м'ясорубці, додати спеції, цибуля. Потім ложкою викладаємо фарш на сковороду з гарячим маслом і смажимо деруни з кожного боку по 3-4 хвилини.
- Картопля - 1 кілограм
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Фарш яловичий - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Сіль і чорний мелений перець - За смаком
Картоплю очистити від шкірки.
Перекрутіть картопля на м'ясорубці. Перекручуємо також очищений ріпчасту цибулю.
Додайте сирий фарш, сіль, спеції.
Я додала хмелі-сунелі, чорний перець, сіль. Ви можете взяти на свій розсуд.
Перемішайте фарш до однорідності.
Столовою ложкою викладаємо картопляно-м'ясний фарш на сковорідку, злегка розподіляючи його, формуємо овал. Обсмажуємо з обох боків до готовності.
Подаємо до столу зі сметаною.