Рецепт Деруни з фаршем яловичини фото

Деруни з фаршем яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Білоруська кухня
М'ясо, Овочі, Картопля, Фарш
Дієтичне харчування, Роздільне харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви

Смачно, ситно і швидко. Блюдо для ледачих .Дранікі з фаршем яловичини можна приготувати у вихідні для великої родини.

Для приготування дерунів озбройтеся м'ясорубкою або комбайнів з насадками-терки. Картопля і м'ясо треба подрібнити в м'ясорубці, додати спеції, цибуля. Потім ложкою викладаємо фарш на сковороду з гарячим маслом і смажимо деруни з кожного боку по 3-4 хвилини.

  • Картопля - 1 кілограм
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Фарш яловичий - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Сіль і чорний мелений перець - За смаком
деруни з фаршем яловичини - фото крок 1
Картоплю очистити від шкірки.
деруни з фаршем яловичини - фото крок 2
Перекрутіть картопля на м'ясорубці. Перекручуємо також очищений ріпчасту цибулю.
деруни з фаршем яловичини - фото крок 3
Додайте сирий фарш, сіль, спеції.
деруни з фаршем яловичини - фото крок 4
Я додала хмелі-сунелі, чорний перець, сіль. Ви можете взяти на свій розсуд.
деруни з фаршем яловичини - фото крок 5
Перемішайте фарш до однорідності.
деруни з фаршем яловичини - фото крок 6
Столовою ложкою викладаємо картопляно-м'ясний фарш на сковорідку, злегка розподіляючи його, формуємо овал. Обсмажуємо з обох боків до готовності.
деруни з фаршем яловичини - фото крок 7
Подаємо до столу зі сметаною.

Схожі рецепти